2777
2789
عنوان

کیا تو سن بلوغ بینیشونو عمل کردن؟

320 بازدید | 16 پست

سلام دوستان...

شما یا اطرافیانتون تجربه ای از عمل بینی تو سن بلوغ حدودا سن 15 و یا 16 سالگی رو داشتین یا نه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر ۱۷ سال مگه میزارن؟؟

اشتباه نکنین و عملی نکنین اینقدر زود

بزارین سنتون بره بالا و بحران نوجوانی رو پشت سر بزارین الان یه جور ممکنه عمل کنین و بعدا پشیمون بشین

خیلی کم دیدم تواین سن ها عمل کنن 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
زیر ۱۷ سال مگه میزارن؟؟ اشتباه نکنین و عملی نکنین اینقدر زود بزارین سنتون بره بالا و بحران نوجوانی ...

بحران نوجوانی رو پشت سر بزارین

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
چه ربطی داره من دکترمم مشخص کردم چند ماه دیگه احتمالا عمل میکنم

تو این دوران بازم صورت و ... رشد میکنه چون تو دوران رشد هستی

و هم احتمالا تفکر چند سال دیگه با الان خیلی فرق خواهد کرد

تو این دوران بحران نوجوانی هست بهتره بعد از این بحران ها تصمیم گرفت و انتخاب درستی کرد

برا عمل هیچ وقتدیر نمیشه ولی وقتی عمل کردی ...

تو این دوران بازم صورت و ... رشد میکنه چون تو دوران رشد هستی و هم احتمالا تفکر چند سال دیگه با الان ...

کاربر اقا هستید تازه دیدم.

نه دیگه ۱۷ سالگی بینی رشد نمیکنه بودن کسایی که ۱۶ عمل کردن مشگلی هم ندارن

کاربر اقا هستید تازه دیدم. نه دیگه ۱۷ سالگی بینی رشد نمیکنه بودن کسایی که ۱۶ عمل کردن مشگلی هم ندار ...

عزیزم محض اطلاعت بگم تنها عضو بدن که تا اخر عمر رشد میکنه بینیه

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )