بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزارین سنتون بره بالا و بحران نوجوانی رو پشت سر بزارین الان یه جور ممکنه عمل کنین و بعدا پشیمون بشین
خیلی کم دیدم تواین سن ها عمل کنن
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
زیر ۱۷ سال مگه میزارن؟؟ اشتباه نکنین و عملی نکنین اینقدر زود بزارین سنتون بره بالا و بحران نوجوانی ...
بحران نوجوانی رو پشت سر بزارین
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
چه ربطی داره من دکترمم مشخص کردم چند ماه دیگه احتمالا عمل میکنم
تو این دوران بازم صورت و ... رشد میکنه چون تو دوران رشد هستی
و هم احتمالا تفکر چند سال دیگه با الان خیلی فرق خواهد کرد
تو این دوران بحران نوجوانی هست بهتره بعد از این بحران ها تصمیم گرفت و انتخاب درستی کرد
برا عمل هیچ وقتدیر نمیشه ولی وقتی عمل کردی ...