2777
2789
عنوان

کیا مثل حالشون خیلی بده

379 بازدید | 47 پست

حس میکنم واقعا اضافه هستم حالم خوب نیس

شده تاحالا الکی گریه کنین سر چیزایه کوچیک

الان اونجوریم 

البته همین چیزایه کوچیک تو زندگیا مهم تر از اتفاقایه بزرگه

حس میکنم خانواده شوهرم‌ هیچکدوم از من خوششون نمیاد

تو دنیا فقط مامانمو دارم خدا حتی یه خواهر یا یه برادر نداد که راحت درد و دلمو بگم بهش و درکم کنه اروم بشم

دلم اندازه یه دنیا گرفته

خدایا اینا چیه دارم میگم...

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

این چه عنوانیه زدم میخواستم بنویسم مثل من

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به پوچی رسیدم.فردا دیگه میزارم و میرم یه هتلی جایی که خودم باشم وخدای خودم ازهمه کس وهمه چیز خستم....

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
پس ما چی هستیم

دوس دارم یکی باشه برم تو بغلش فقط اشک بریزم

من دارم ب پهنای صورتم اشک میریزم

منم 

خدای شکر مادر داری بهترین دوستت هست  عزیزم خانوادش حساب نمیذاره تو هم محل نده بیخیال باش بخودت برس شارز باش سعی کن با شوهرت خوش باشی تو خونت دلخوشی باشه مادرش ازت راضی باشه چی میشه راضی نباشه چی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
منم به پوچی رسیدم.فردا دیگه میزارم و میرم یه هتلی جایی که خودم باشم وخدای خودم ازهمه کس وهمه چیز خست ...

کاش منم میتونستم

چه نیازی هست که خانواده ی همسرت از تو خوششون بیاد یا خیر ، برای خودت زندگی کن نه دیگران ، از زندگیت لذت ببر دوستِ من ، ببین چی خوشحالت میکنه همون رو انجام بده 

یه کلام حال دلت رو به دیگران گره نزن بلکه خودت بسازش

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
چرا خوششون نمیاد خب  خیلی هم دلشون بخواد•°|

نمیدونم فقط حالمو بد میکنن