2777
2789

سلام

خانما دیروز سقط داشتم چندتا لخته خون اومد و خونریزی معمولی داشتم که از امروز خونریزیم قطع شده .خیلی نگرانم جنین بمونه 

دکتر یه سونو نوشته بود برا ساک بارداری اگه با اون سونو برم میفهمم بقابا مونده یا ن ؟؟؟ 

یا باید برم دکتر از اول برام یونو بنویسه؟؟ 

اگه فردا برم سونو خوبه یا باید صبر کنم ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکترت مشورت کن ولی فکر کنم باید بعد خونریزی بری سونو ولان دکتر بهت قرص میده تا کامل خارج شه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

چندتا قرص استفاده کردی و چجوری؟من مجبور شدم دوباره قرص بذارم چون نیفتاده بود اگه سن بارداری خیلی کم باشه نمیفته چند هفته بودی؟

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
با دکترت مشورت کن ولی فکر کنم باید بعد خونریزی بری سونو ولان دکتر بهت قرص میده تا کامل خارج شه

الان خونریزیم قطع شده بعضی موقع ها در حد چند قطره میاد برم پیش دکتر یا باید صبر کنم ؟؟

الان خونریزیم قطع شده بعضی موقع ها در حد چند قطره میاد برم پیش دکتر یا باید صبر کنم ؟؟

اگه قطع شده برو سونو ولی کاش از اول میرفتی دکتر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

کی قرص گذاشتی؟

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
چندتا قرص استفاده کردی و چجوری؟من مجبور شدم دوباره قرص بذارم چون نیفتاده بود اگه سن بارداری خیلی کم ...

۴ هفته پنج روز اول دوتا واژن و یه زیر زبونی بهد هر یه ساعت یدونه واژن گذاشتم که ۴ تا شد