2777
2789
عنوان

دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیش بریز تو چایی ,غذا بده بخوره دلت خنک شه ,من امشب ریختم تو شیر ولی نخورد گفت نمیتونم بخورم  م ...

ک چ بشه ؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
من یه خواهر مطلقه دارم نمیتونم من طلاق بگیرم 

یکم بیشتر درمورد رفتارش توضیح بده.....کلا از نظر عاطفی احترام جلوی دیگران خرجی دادن رفتار با بچه چطوره......کلی بگو من شاید بتونم کمک کنم

یکم بیشتر درمورد رفتارش توضیح بده.....کلا از نظر عاطفی احترام جلوی دیگران خرجی دادن رفتار با بچه چطو ...

خرجی ک نمیده میگه قسط زیاد پیشمه جلوی دیگرانم اگه حتی من یه کلمه اشتباه هم بهش بی احترامی کنم اونم دو برابر میکنه و یکبار خوبه و یکبار بد و هربار ک میخوام گوشیم دستم بگیرم میگه همش سرت تو گوشیه و من الان دارم ازش زده میشم و کنکاش مث فیلم جلو چشمامه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
دقیقا دلیل دعواها و کتک خوردنتو بگو

از سر چیزای الکی

عزیز دلم من دانشجوی روانشناسی ام...خاله ی من مشاوره.من میرم روزا پیشش.اینقد مشکلات جور وا جور می‌بینم ک مشکل شما توش گمه.....نود درصد مشکل رابطه ها با سیاست خانوما درست میشه....توضیحش زیاده خواستی سر وقت واست میگم

عزیز دلم من دانشجوی روانشناسی ام...خاله ی من مشاوره.من میرم روزا پیشش.اینقد مشکلات جور وا جور می‌بین ...

بگو تروخدا