شوهرم دست بزن داره ۱۱سال تفاوت سنی داریم و یک بچه یک سال و نیمه دارم و هر بار بحث میکنیم منو میزنه و روز بعد بدون معذرت خواهی با من حرف میزنه و میگه تقصیر خودت بود چیکار کنم خیلی ازش متنفرم
من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکم بیشتر درمورد رفتارش توضیح بده.....کلا از نظر عاطفی احترام جلوی دیگران خرجی دادن رفتار با بچه چطو ...
خرجی ک نمیده میگه قسط زیاد پیشمه جلوی دیگرانم اگه حتی من یه کلمه اشتباه هم بهش بی احترامی کنم اونم دو برابر میکنه و یکبار خوبه و یکبار بد و هربار ک میخوام گوشیم دستم بگیرم میگه همش سرت تو گوشیه و من الان دارم ازش زده میشم و کنکاش مث فیلم جلو چشمامه
من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته