2777
2789

بچه ها من مادرشوهرم وخواهرشوهرام خیلی تیکه ها و حرفای رک و دعوا راانداختن تو زندگیم هنوزعروسی نکردما عقدم،کلا هیچ عیدی مثل ادم با رسم ورسومات نیومدن خیلی مراعات همسرمو کردم یکسال و چن ماهه که عقدم ازهمسرم چیزی بخام میشینه ی ساعت توضیح میزه که قربونت برم دلم میخاد بخرم ولی ندارم یا دستم تنگه کلا اینو یجور سیاست کرده بعدامروز رفتیم خونمون رو ببینیم که تازه خریدن البته به اسم شوهرم تیست،مامانم بیچاره گفت دیواراشو خوب سفید کاری نکردن بهشون بگین اینهمه پول دادین بی سلیقه کشیدن گچ کاریشو بعد من به همسرم گفتم اگه خواستی کاغد دیواری کنیم هرچقد نشد نصفشو بابام میده تصفشم تو بزار نشست دوساعت حزف  زد که من واقعا وضعم داغونه نمیخام کاغددیواری کنم  بدهی دارم وام دارم توباید بیشترمراعاتمو بکنی فقط روم تشد بگم من مانتو عیدمم مامانمم خرید شارز واینترنتمم بابام میخره چرخ چی؟؟بعد گفت  برات فقط میتونم یه دونه مانتو بخرم (چون من بهش گفتم برای عید یه مانتو وکفش وشلوار میخام)درحد سیصد ،الان بخاطر مامانم هی بمن تیکه میندازه مثلا میگه بابات رفت خونه رودید میگم اره،میگه از درو دیوار که ایراد نگرفت،بمنم برخورد الان کلللل بداخلاقیش و دل شکستناش بهاطر خواهراش ا مده جلو چشام ازش متنقر شدم ی لحظه اعصابم داغونه بعد من میگم اگه پول نداری سکه  ای که مامانم برای مامانت هدیه اورده بود رو بفروش میگه اون سکه نیست که ازاون کادویی هاست پارسیانه  یک ملیون بفروش میزسه هودشون حتی عید نوروزم عیدی نیاوردن ،الانم حرصم گرفته اینجا گفتم خالی شم

عزیز چشم پوشی کن تو نامزدی دخالت زیاده تیکه زیاده حرفم زیاده به خاطر زندگیت چشم پوشی کن این قدر هم خودتو حرص نده

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز چشم پوشی کن تو نامزدی دخالت زیاده تیکه زیاده حرفم زیاده به خاطر زندگیت چشم پوشی کن این قدر هم خ ...

خب تاکی   حس میکنم داره الکیه میگه من چیز زیادی نخرم

عزیزم وضعشو مگه از اول ندیدی؟؟ اگه داره و خرج نمیکنه خب خسیسه ادم خسیسم من ندیدم تغییر کنه! مسلما دنبال درمان خساستشم نمیره! یا کنار بیا یا... 

این بکنار شما چرا سر کار نمیری عزیزم؟ تو این دوره زمونه مشکلی نداری هی ازینو اون بخوای برات چیزی بخرن ک احتیاج داری؟ خودت عزیزم کلی توانایی داری چرا هدرشون میدی.. برو سر کار هزاران فایده داره یکیشم برای مثال اینکه منت کسیو نباید بکشی واسه خرید یدونه مانتو شلوار! اخرشم سنگ رو یخ بشی و اینهمه حس بد پیدا کنی.. البته ببخشیدا خودت میدونی فقط یه پیشنهاد بود.. 

تنها حرف بدی که در طول این ۵ سال زده این بود 

وسط دعوا جلو‌خواهرشوهرم که باعث دعوا بود و نیشش تا بناگوش باز بود و فک‌میکرد حسابی حالمو گرفته 

گفتم میرم هااا کفت برو اصلا جم‌کن کلا برو‌ ۴   تا تیروتخته اوردی دیگه 

منم گفتم من پدر ندارم باز خوشا به غیرت تنها برادرم که همین ۴ تارو داده 

بابای شما با اون ۳ تا برادر قلدرت عین خیالشونم نبود عین بچه یتیم بیرونت کردن 

اون لحطه قیافه خواهرشوهرم دیدنی بود تاریخییی شد اصلا 

خشکش زد 

ولی دبگه نداشتیم دعوای بد 

من که مجردم

ولی خواهرم تعریف می کنه که یه روز تو جمع نشسته بودن بعد یکی به مادرشوهر خواهرم میگه ماشالا چه عروس خوشگلی داری خدا حفظش کنه

بعد مادرشوهر خواهرم میگه سگ هم خوشگله😐😐😐😐😐😐😐

به چه امیدی باهاش موندی؟؟

خب  ی بار حداشدم الانم جداشم بگم چون اینحوریه توشعر نا تا شوهر معتاد نباشه و دست بزت نداشته باشه جدایی باطله دختر گناهکار میشه

خب تاکی   حس میکنم داره الکیه میگه من چیز زیادی نخرم

اول این که گلی تو نامزدی نباید ادم ملاحضه جیب شوهرش رو بکنه این بزگ ترین اشتباه بعد منظورم از تیکه انداختن هاشون چشم پوشی کن ولی نه اون قدر که شخصیتت لگد مال بشه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇