2777
2789
عنوان

بگین بهش پیام بدم یا نه😩

62 بازدید | 3 پست

سلام چن وقت پیش یکی اومد پیویم و بهم پیشنهاد داد من فقط پرسیدم کی هستی همین، این موضوعو ب دوست پسرم گفتم و اون ب شدت از من ناراحت شد سر اینکه چرا گفتم طرف کیه سر همین ما قهر کردیم و پیام ندادیم بهم و ی جورایی تموم کردیم من هم هیچ وقت ازش عذرخواهی نکردم بابت این کارم حالا الان خیلی دلم براش تنگ شده بنظرتون پیام بدم بهش و معذرت خواهی کنم بابت این کارم؟ ( و اینکه دوست پسرم من اولین نفری هستم ک باهاش بودم و خیلی آدم پاکیه سر همین بهم گف از من انتظار نداشته) ممنون میشم نظراتتونو بگین و راهنماییم کنین

سلام گلم چندسالتون هست؟ و اینکه چرا باید قهر کنه شما ک کار خاصی نکردی

سلا عزیزم 20 سالمه

من یکی دوبار بهش دروغ هم گفتم و اون فهمیده و میگه اینا براش خیلی سینگیه :(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلا عزیزم 20 سالمه من یکی دوبار بهش دروغ هم گفتم و اون فهمیده و میگه اینا براش خیلی سینگیه :(

بنظرم اگر دوستداره بهش قول بده که دفعه بعد همچنین سواتفاهم هایی پیش نمیاد و بهش بگو من اگر میخواستم کاری کنم مخفیانه انجامش میدادم و ب تو نمیگفتم یکمم گریه کن و بگو من وقتی بهت گفتم خواستم در جریان باشی تو چرا درباره من اینجور فک کردی

منتظرتیم خوشگل مامانی😍