2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید؟؟ ممنونم

43 بازدید | 6 پست

راستش ۹ ماهه با پسری تو رابطه ام که از من کوچیکتره تا سه ماه اول همه چی خوب بود حتی پیشنهاد ازدواج داد معیاراشو گفت و اینا بعد از سه ماه بهش گفتم تکلیف این رابطه رو معلوم کن گفت با خونوادم حرف بزنم ببینم چی میگن گفت بابام مخالفت کرده و دلایل باباش رو گفت که چندتا همکار داشتم کوچیکتر از خانومشون بودن جدا شدن و اگه سنش برع بالا بچه دار نشید چی و از این حرفا که خودش میگفت من نه بچه برام مهمه نه سن حالا اینا به کنار گفتم پس خونوادت راضی نمیشن ؟گفت نه؟ گفتم پس منم نیستم مریض نیستم وابسته بشم ولی اینده ای نباشه خلاصه ظاهرا کات کردیم ولی همش ۳ روز بود😔بعد ۳ روز پیام داد و اهنگ غمگین برام فرستاد عکس فرستاد که ببین بعد تو همش مشکی میپوشم و از این حرفا،خیلی تو این مدت تصمیم گرفتیم جدا بشیم 

خدایا شکرت

بستگی به خودتون داره

و باید مسئولیت کاری که میکنید و انتخابتون رو بپذیرید و پس فردا نندازین گردن طرف مقابل

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بالای پنج بار جدا شدم ولی باز به هر بهونه ای پیام داد و برگشت همش هم میگه اگه نمیخواستم تو زندگیم باشی میرفتم خطم هم عوض میکردم

اینم بگم که حتی به بلاک کردن و انفالو کردن همدیگه هم رسیدیم ،حالا این اقا سربازه اموزشیش یه شهر دیگه اس 

هرروز بهم زنگ میزنه 😔حتی اگه خواب باشم جوابشو ندم انقد زنگ میزنه تا بیدار بشم و جواب بدم،امروزم که دیر زنگ زد گفت پیچوندم که بیام بهت زنگ بزنم 

تا قبل سربازیش میگفتم شاید سرگرمیشم بخاطر سرگرمی ولم نمیکنه ولی الان که با شرایط سربازی هرروز بهم زنگ میزنه نظر شما چیه؟ دوست داشتنی هست یا نه؟گیج شدم

خدایا شکرت
بستگی به خودتون داره و باید مسئولیت کاری که میکنید و انتخابتون رو بپذیرید و پس فردا نندازین گردن طر ...

کسی که به زور شماره گرفت و به زور میومد زیر پنجره میگفت بیا ۴۵ کیلومتر اومدم فقط تورو ببینم میشه که مقصر اونو ندونم؟؟؟ هم سنمو میدونست هم شرایط خودشو 

من ک انتخابمو کردم از ته دل دوسش دارم این اقا تکلیفش با خودش معلوم نیس منم گیج شدم

خدایا شکرت

خودمونو گول نزنیم کسی نمیتونه ما رو مجبور به رابطه کنه!

اول با خودتون صادق باشید بعد دو جلسه حداقل برین پیش یه مشاور خوب ببینین اصلا فلسفه رابطه و ازدواج رو میدونین یا نه

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی