دوشنبه هفته بعد تولد دوستمه خودم هر چی فک میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه کادو بدم نمیخواهم دستبند و گردن بند و از این چیزا باشه یه چیز خوب میشه پیشنهاد بدین
به نظرم چندتا چیز براش بخر منم هفته پیش تولد یکی از دوستام بود براش ساعت و چندتا لاک و روژلب ...
آره اینجوری خیلی قشنگه
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بجای خریدن کادو پول میدم چون خودش بهتر از من میدونه که چی خوبه بخره
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
ازیناست که حالا یه افسانه ام پشتش هست که میگن این رویاهای خوب رو نگه میداره که یادت بندازه و کابوس هارو گیر میندازه که خواب بد نبینی
قیمتش خیلی بالا نیست معمولا میتونی کنار یه چیز دیگه بخری براش