2789
عنوان

قطره اینفاکول برای کولیک نوزاد

12985 بازدید | 13 پست

پسرم یک ماهو نیم هست

اتقدر به خودش میپیچه و زور میزنه کبود میشه

اینفاکول میخوام بخرم قیمتش فک کنم ۳۰۰ تومن باشه

کسی جواب گرفته

از گشنگی دارم میمیرم هرچی میخوام بخورم تو اینترنت نوشته نفاخه

خدا جون .... شکرت که به من لیاقت مادر شدن دادی🤗

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم 

من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره منم خیلی زور میزنه.مخصوصا وقتی پی پیش یکم دیر میشه به دکتر گفتم بهم گفت زور زدن نشونه ی بدی نی ...

آخه تا میاد بخوابه از زور زدن بیدار میشه😑

خدا جون .... شکرت که به من لیاقت مادر شدن دادی🤗
خانمی بالاخره تموم شد؟؟؟ چیکارا کردی منم راهنمایی میکنی

سلام عزیزم.خدارو شکر تموم شد.از حدود سه ماه و نیمگی دیگه کامل خوب شد.البته چون شیر میدادم خیلی پرهیز غذایی داشتم.هیچی نمیخوردم.به نظرم قطره ی کولیکیز خیلی بهتر از کولیکید بود.و کامی کام که دکترش داد

موقع درد با سشوار اروم میشد.شکمشو با روغن زیتون ماساژ میدادم و حوله ی گرم میزاشتم و کامی کام میدادم خوب میشد

🍁

قیمت استثنائی تنها نماینده و وارد کننده مستقیم اینفاکول اصل انگلیس  تاریخ انقضا ۲۰۲۳

تلفن جهت سفارش  : 09127097476

ارسال به تمام نقاط کشور ( تحویل تهران فوری ) قیمت 280000 تومان بسته بندی جدید 55 میل