2777
2789

سلام بچه ها من گوشیم ۸ گیگ حافظه داره که اونم همش برنامه های خودشه من فقط یه وات ساپ نصب کردم معلم دخترم فیلم درسی زیاد میفرسته و تو فیلم تکلیف هم میگه نمیدونم چه کنم هیچ فیلمی نمیتونم نگه دارم که بچم بتونه چن بار نگاه و درس یاد بگیره مجبورم پاک کنم تا درس بعدی بتونم باز کنم کارت حافظه هم انداختم ولی باز هیچی

بهش مویز بده 

وی احساس با نمک بودن میکند😂

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر حافظه واتساپه دیگه فیلما کلی حجم میگیرن یا باید پاک شن یا یه کارت حافظه بخری فیلما رو منتقل کنی به کارت حافظه هربار

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
به خاطر حافظه واتساپه دیگه فیلما کلی حجم میگیرن یا باید پاک شن یا یه کارت حافظه بخری فیلما رو منتقل ...

کارت حافظه گداشتم البته اونم حجمش کمه گفتن میشه حافظه گوشی رو بالا ببری خواستم بدونم کسی میدونه چطور

کارت حافظه گداشتم البته اونم حجمش کمه گفتن میشه حافظه گوشی رو بالا ببری خواستم بدونم کسی میدونه چطور

نه چطور حافظه گوشی رو بالا برد مگر اینکه نرم افزارهای اضافی رو پاک کرد حافظه واتساپ و تلگرامو پاک کرد و نرم افزارهای گوشی که قابل  انتقال به کارت حافظه ن رو به کارت حافظه انتقال بدی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
نه چطور حافظه گوشی رو بالا برد مگر اینکه نرم افزارهای اضافی رو پاک کرد حافظه واتساپ و تلگرامو پاک کر ...

مشکل اینه که نرم افزارهای که رو خود گوشی هس پاک نمیشه😔