2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. حین کار که درد نداره. بعدش هم چون جاش یکم حساس میشه ممکنه یکم تیر بکشه که مسکن میخوری.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نه. حین کار که درد نداره. بعدش هم چون جاش یکم حساس میشه ممکنه یکم تیر بکشه که مسکن میخوری.

الان ی هفته کارم شده مسکن خوردن بس درد میکنه اما میترسم برم درستش کنم تا حالا پام ب دندون پزشکی باز نشده بود

الان ی هفته کارم شده مسکن خوردن بس درد میکنه اما میترسم برم درستش کنم تا حالا پام ب دندون پزشکی باز ...

میشه این برام گزارش بزنی زود میپاکم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5328803/پسره-ک-میگفتم-آنلاین-شد-باز-هیچی-نگفت?postId=162491336

اگه خیلی ازش گذشته باشه درد میگیره من یکی از دندونام خیلی وقت نبود ک شکسته بود و رسیده بود ب عصب بی حسی زد و عصب کشی کرد اصصصصصلا درد نداشت ولی یکی دیگش خیلی وقت گذشت تا رفتم مردم و زنده شدم از درد ۳ بار بیحسی زد بازم درد داشت 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم