2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا و هشتادیا بیایید لدفن راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست
بحث رابطه قبل ازدواج شد گف تو مشکلی داری گفتم اگ هر دو خونواده در جریان باشن ن گف پس هیچی ولش کن ...

به نظر من قصدش ازدواج نیست یه جورایی میخواد تو رو نگه داره فعلا بعدا که وضعش خوب شد بره زن بگیره ولی این فقط نظر منه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

این قضیه خواب رفتن و منم دارم و همیشه ام درگیریم و دقیقا منم بهش میگم وقتی خوابته ی پیم خالی بده حداقل بعد بیهوش شو 

ولی خب همیشه اوضاع همونه :/

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. ببخشید من دهه هفتادی و هشادی نیستم اما اگه قابل بدونین نظرمو بخونین. با توجه به صحبت ...

خیلی ممنونم ک اومدید و نظر دادید😘🌹

نه مردادماهی هستش

راستش من فک کردم الان دعوام میکنید گفتم این دهه هفتاد هشتاد

لطف کردید

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
بعد این روزا سرکاره شبا باهم حرف میزنیم تا ی ربع نیم ساعت حرف میزنیم بعدش دیگ بدون خدافظی و هیچییی ...

ولی در مورد رابطتون عزیزم تجربه ثابت کرده پای همچین کسایی نباید موند نه شما دیره برات نه ایشون  فرق چندانی با بقیه داره با عقلت تصمیم بگیر رابطه رو به نظرم ادامه نده اگه واقعا بخوادت میان جلو ولی میگن بعدا عقد و عروسی فلن یه صیقه تا دیر نشده عزت خودتو حفظ کن این دوستیا که اخرش میگن ازدواج نتیجه خوبی نداده وابستگی کار دستت میده.

اینی ک ب هیچکسم نمیخاد بگه 

بازم ما داریم 

و نظرشم اینه ک اگه ی وقت خدای نکرده مشکلی پیش بیاد من پسرم پشمم نیست ولی فردا برا آبروی تو و خانواده ات بد میشه 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

بهش بگو من با ماهی ۵ تومنم قانعم اگه واقعا منو میخوای بیا جلو من دیگه نمیخوام به این رابطه ادامه بدم و پشیمونم از اینکه با ی پسر دوست شدم اگه مردی بیا رسمیش کنیم و...اگرم نه که هیچ خدافظ...بعد بگو تو الان که دوستیم اینطوری میکنی برا دیر سین کردن تلافی میکنی و...فردا روز اگه ازدواج کنیم دیگه چه کارا میکنی من از این اخلاقت خوشم نمیاد و...کلا همه حرفایی که اینجا زدی رو بگو 

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
بحث رابطه قبل ازدواج شد گف تو مشکلی داری گفتم اگ هر دو خونواده در جریان باشن ن گف پس هیچی ولش کن ...

شما چند سالته و اون اقا چند سال؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
سر اوت دیر سین کردن اعصابم خورد شد:|و خوشم نیومد اگ‌با این قهر کنی چی میشه؟میاد اصلا برا اشتی؟ واب ...

راستش میاد اونم بعد ی مدت زیاااااد

بعد خیلی عادی و معمولب ح میزنه انگار چیزی نشده

اصن قبول هم نمیکنه اشتباه کرده و همش منو مقصر میکنه اگ بحثش و پیش بندازم

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

ازعاقل رودنت خوشم اومو👌👏👏👏من باکسی دقیقا باهمین خصوصیات ازدواج کردم به یکسال نکشید جداشدیم!!!کسی که واقعن میخوادت اولن کاری میکنه خانوادش بدونن از کسی پنهون نمیکنه که راحت بخواد یه روزی بره انگار هیچ اتفاقی نیفتاده بیشتر فکر کن 

بهش بگو من با ماهی ۵ تومنم قانعم اگه واقعا منو میخوای بیا جلو من دیگه نمیخوام به این رابطه ادامه بدم ...

بهش گفتم گفتم من راضیم گف من راضی نیستم و دلم نمیخاد با این شرایط بیام

حتی گفتم اون چن تیکه جهیزیه ک با پسر هست و بگیر

ماهم ب جای جهیزیه خونه میدیم 

قبول نکرد...

این چیزایی هم ک گفتی روم نمیشه بگم😖

ولی خب بنظر من تو ی رابطه بااااید احترام دو طرف حفظ شه وقتی هی ب تلافی و لج و بچه بازی میگذره 

این وسط فقط جهنمه !

و تموم کردنش شاید اوایل عذابت بده 

ولی ادمیزاد ب همه چیز عادت میکنه 🔥🔱