من از تابستون شروع کردم و تا مهر خوندم پایمم خوب شاید عالی نباشه ولی درسم خوب بوده خیر سرم سمپادی ام ولی کل مهر کرونا گرفتم و افتادم و چون بدنم از قبلم ضعیف بود نتونستم خودم جمع کنم میشه گفت چندماه درست نخوندم و حالا تازه با کلی دعوا و درمون بهتر شدم ولی نه کاملا خوب کل امیدم خوابیده این همه دوازدهم عقب افتادم و از بچه های دیگه کلاسمون که خیلی نمیدونم چه کنم اصلاحس نمیکنم از الان موفق بشم!! و چون سابق افسردگی دارم و الان دوباره تحریک شده میترسم به خودم فشار بیارم به درسای روی هم موندم فکر میکنم دوست دارم گریه کنم چه کنم؟ و بگم که کنکور ریاضی منطقه۳
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیر نیس منم تازه شروع کردم شرایط شما خیلی بهتره من نظام قدیم بودم سال چهارمم هس پایه خوبی هم ندارم
اخه تواقع هم ازم زیاد همکلاسی هام میبینم خودم میبازم
هرگز این فکرو نکن بعصیا چهار ماهه پزشکی اوردن تو که تازه پایتم خوندی و خوبه خداروشکر ب ...
عزیزم مرسی بابت قوت قلبت🌹
دوست عزیزم تا کنکور ۱۵۳ روز وقته و ۱۵۳ روز هم عدد کمی نیست یعنی۳۶۹۵ساعت پس به عقب موندگیات فکر نکن و الان و بچسب چون داری میگی تابستون خوبی با بازده خوبی داشتی پس هنوزم وقت برای جبران هست یه برنامه ریزی درست کن و این ۵ ماه باقی موند رو قشنگ بخون و از جونت مایه بزار و تلاش کن فوق فوقش چیزی قبول نشدی فدا سرت چیزی از دست نمیدی سال دیگه هم پرقدرت میتونی شرکت کنی پس به خودت استرس نده و فقط تلاشتو بکن👊❤
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
دوست عزیزم تا کنکور ۱۵۳ روز وقته و ۱۵۳ روز هم عدد کمی نیست یعنی۳۶۹۵ساعت پس به عقب موندگیات فکر نکن و ...
مرسی🌹