2777
2789
عنوان

دوستان کمکم میکنید

236 بازدید | 22 پست

خیلی وقته باشوهرم قهرم تقریبا یماه میشه.مقصراولش اون بود.بعدش ک دعواشروع شد منم بی تقصیرنبودم.همیشه بعدقهرامون اون میومد اشتی...البته بگم کتک کاری هم شد.‌اما ایندفه خیلی بی خیاله...دیشب تویه تایپیک دیدن دوستان گفتن سوزه طلاق وهزار مرتبه ذکریا ودود موثره برااشتی...خوندم اماهنوز ک نتیجه نداده

چیکارکنم😔

منم با افسانه جان موافقم .

ب نظرم یکم از روش های زنانه کمک بگیر.

یکماه خیلی زیاده برای قهر😯

عشق وجود دارد؛                                                                فقط بعضی ها مثل ایدا میماند                                                شاملو میسازند...                                                                  بعضی ها هم مثل ثریا میروند                                                  شهریار یا میکشند🙂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولنتاین اینا ک حالیش نیس...

ازاول ازدواجمون اون پیشقدم میشد.عادت کردم.سخته برام.خب من برم جلو..فک میکنه لابد خوب کاری کرده دست بلند کرده.اون براش کاری نداره یه شاخه گل بگیره بیادخونه یاازپسرم کمک بگیره برااشتی...نمدونم چرااینکارو نمیکنه

ولنتاین اینا ک حالیش نیس... ازاول ازدواجمون اون پیشقدم میشد.عادت کردم.سخته برام.خب من برم جلو..فک م ...

همع چی کع از طرف اون نمیشه باید خودتم پیش قدم شی خیلی بده که فکر میکنی همه حرکات باید از طرف اون باشه.

حالا نمیخواد خیلی فشار بیاری به خودت مثلا یهو بغلش کن بگو دوست دارم😁

عشق وجود دارد؛                                                                فقط بعضی ها مثل ایدا میماند                                                شاملو میسازند...                                                                  بعضی ها هم مثل ثریا میروند                                                  شهریار یا میکشند🙂🖤
ولنتاین اینا ک حالیش نیس... ازاول ازدواجمون اون پیشقدم میشد.عادت کردم.سخته برام.خب من برم جلو..فک م ...

خب دیگه مردا واقعا حالیشون نیست تو باید نشون بدی که برات مهمه البته بستگی به شرایط مالیتونم داره اگا توی فشارین که نه ولی اگه اوضاع مالی خوبی دارید میتونی خیلی رو این مساله مانور بدی😉

همع چی کع از طرف اون نمیشه باید خودتم پیش قدم شی خیلی بده که فکر میکنی همه حرکات باید از طرف اون باش ...

من حتا جامم جدا کردم.یهو برم بغلش کنم..خخخ

موقع عصبانیت جفتمون خیلی کارامیکنیم ک بعدش پشیمون میشیم..خدایا چکارکنم.

من حتا جامم جدا کردم.یهو برم بغلش کنم..خخخ موقع عصبانیت جفتمون خیلی کارامیکنیم ک بعدش پشیمون میشیم. ...

خب این برعکسه تو زندگی ما

ما وقتی دعوامون میشه حتی اگه شوهرم خیلی هم از دستم عصبانی باشه یا من خیلی ناراحت باشم از دستش در هر صورتی از اول ازدواجمون قرار گذاشتیم که وقتی دعوامون میشه نه بی احترامی کنیم بهم و نه اینکه کسی حق داره جاشو عوض کنه 😄

مثلا وقتی دعوامون میشه شب پیش هم میخوابیم شوهرمم سفت بغلم میکنه دستشو دورم حلقه میکنه .🙈😄

این سیاست هارو توی زندگیت باید به کار ببری.

مثلا من قبل ازدواج یه تایمی مشاوره با شوهرم میرفتیم در خصوص زندگیمون و اینکه همو بهتر بتونیم درک کنیم.😃

خب این برعکسه تو زندگی ما ما وقتی دعوامون میشه حتی اگه شوهرم خیلی هم از دستم عصبانی باشه یا من خیلی ...

ببخشید اشتباه تایپی دارم 

یدستی دارم تایپ میکنم اشتباه میشه هی😂😂😂

مردی ک زنشو دوست داره میشه بزنتش...من خونه بابام یبارم ازپدرم کتک نخوردم..‌اماتوخونه این😔 مشاوررفت ...

حتی اگه نمیتونی بری و جایی رو سراغ نداری در اینستا گرام پیج شهرام اسلامی رو فالو کن روانشناس مطرحی هستن ایشون واقعا بعضی پست هاشون جالبه .

همایش هایی هم میزاره که اعلام میکنه میتونی شرکت کنی😄

مردی ک زنشو دوست داره میشه بزنتش...من خونه بابام یبارم ازپدرم کتک نخوردم..‌اماتوخونه این😔 مشاوررفت ...

اگه کوتاه نیای خب زندگی زهر مارت میشه ولی بعدا حتما بگو که این رفتارش دلتو شکوند .

اولاماهم اینجوری بودیم من بدجور حرفا وکتکاش تودلم میموند بعدش که میومد اشتی من بهش بی محلی میکردم تاالان ک اینجوری شده...مادرمو خاهرامم بی سیاستن.

میخام اینو بدونم حتا اگ اون مقصر باشه وکتک بزنه بازم من برم جلو؟تاحالا هم ک اینکارو نکردم.الان تواشپزخونم اونم توجاش فیلم میبینه.دلم تنگ شده براش.امااصلا غرورم نمیزاره.شاید اگ نمیزد منم اینجور کینه نمیکردم.اخه بچهامم زد.الان ک بااونا خوبه...اما...

اخلاقش اینجوریه حرفی برخلاف میلش باشه زود داغ میکنه منم سرلج میفتم جوابشو میدم اینجور میشه ک وضع بدتر میشه.دلم خیلی گرفته