2777
2789

نه اگه لکه بینی داری باید بری دکتر و شیاف پروژسترون استفاده کنی

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم دکتر،از دیشب استفاده میکنم،ولی فقط رنگ لک بینی تغییر کرده،نگرانم

چه رنگی شده؟

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

خانما من هفت هفته هستم دقيقا هر روز غروب به بعد حالم شديدا بد ميشه معده درد تهوع سر درد ضعف همه با هم مياد سراغم كسي ميدونه علتش چي ميتونه باشه؟؟

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

سلام من داشتم حتي يه روز هم خونريزي مختصر... دوتا دليل داشت كه از مهمترينش هماتوم بود. دومي هم به علت پايين بودن خيلي زياد جفت... استراحت و شياف هر ٨ ساعت يا ١٢ ساعت با توجه به نظر پزشكت ميتونه كمكت كنه

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️

من سر بارداری اول داشتم فقط یه روز بود و قهوه ای ،الانم لکه بینی دارم نمیدونم باردارم یا نه؟شما چندروز از موعدت گذشت تست زدی؟

لطفا واسه سالم بغل گرفتن نی نیم صلوات بفرستین بارداری قبلیم ناموفق بود دعا کنید اینو بسلامت بغل بگیرم❤
عزیزم میشه بگی لکه هات چجوریه؟قهوه ای کمرنگه؟

راستش من همیشه قبل پریودیم به مدت ۶روز لک قهوه ای میدیدم،این ماه هم همین شد،ولی از پریودی خبر نبود،دیروز فهمیدم باردارم،اول ترشح صورتی بود بعد قهوه ای،دیشب دکتر شیاف داد،به محض اینکه رسیدم خونه،یه لک قرمز دیدم،ولی امروز ترشحاتم سیاهه

فقط همون یه بار بود؟؟؟

دوبار چند لکه تموم شد،رفتم دکتر عفونت ادراری داشتم همراه ادرام خون بود تو آزمایش، شیاف هم داد یدونه مصرف  گفت مصرف نکن دیگه تا لک ندیدی ،هفته پنج رفتم سونو همه چی نرمال بود،حتما برو دکتر