2777
2789
عنوان

خانم ها میایین یه لحظه

60 بازدید | 10 پست

شوهراتون تو بارداریتون چقدر هواتون رو داشتن ؟؟شوهرم اصلا درکم نمیکنه مثل اوشین باید جلوش کار کنم هر چی هوس کنم نمیخره به روشم نمیاره یجورایی میپیچونه با اینکه وضع مالیشم خوبه 

یهو خودتو بزن به حال خرابی.یهو یه حالت غش به خودت بده بزار ببخشید ببخشید عین سگ‌بترسه بفهمه از زن حامله نباید کار بگشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه خیلی هوامو داشت😐

وقتی من تهوع داشتم و بالا میوردم و تهوع بارداری داستم آبجی خیرندیدش میگفت از بس پرخوری میکنه اینطوری میشه...فقط خدا جوابشو بده که قشنگترین روزامو تلخ کرد😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هعی خدا چی بگم والا

من مجردم ولی واقعا ناراحت میشم این چیزا رو میشنوم

یکی نیس بگه اخه مرد حسابی حتی اگه فرضا با خانومت هم مشکل داری به خاطر بچت حداقل رعایت کن 

ادم از ازدواج پشیمون میشه به خدا

اگه شرایطشو داری از یه روان شناس خوب کمک بگیر 

از این مشاوره های تلفنی هم میتونی استفاده کنی

البته تحقیق کن که معتبر باشه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
هعی خدا چی بگم والا من مجردم ولی واقعا ناراحت میشم این چیزا رو میشنوم یکی نیس بگه اخه مرد حسابی حت ...

تازه ادعاش میشه برام میمیره ،مدام فحشم میده تا حرف بزنم حمله میکنه که منو بزنه انقدر نفرینش کردم ولی نمیدونم خدا چرا جواب نمیده 

تازه ادعاش میشه برام میمیره ،مدام فحشم میده تا حرف بزنم حمله میکنه که منو بزنه انقدر نفرینش کردم ولی ...

نفرین نکن انرژی منفیش ممکنه به خودتم برسه

دعا کن خدا حال دلتو خوب کنه و شرایط زندگیت و اخلاق همسرت رو درست کنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نفرین نکن انرژی منفیش ممکنه به خودتم برسه دعا کن خدا حال دلتو خوب کنه و شرایط زندگیت و اخلاق همسرت ...

خیلی دعا کردم ولی نمیدونم چرا درست نمیشه دیگه خسته شدم ای کاش بمیرم به قران از خدامه فقط بمیرم 

خیلی دعا کردم ولی نمیدونم چرا درست نمیشه دیگه خسته شدم ای کاش بمیرم به قران از خدامه فقط بمیرم 

خدا نکنه عزیزم

صبر کن

بالاخره خدا جواب دعاهاتو میده

سعی کن برای خودت بیشتر وقت بذاری 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍