2777
2789

من که شام خوردم ظرف ها رو شستن چایی ام دم کردم الانم منتظرم فیلمام دان شه بشینم تخمه بخورم و چای بنوشم و فیلم ببینم شوهرمم می ره فوتبال ساعت یک میاد

سوپ میخورم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی کار و بی عار نشستم سرجام هنوزم 

منتظرم خواهر شوهرم بیاد شاام بخوریم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
من آقام.. بیام؟

تا دم در که اومدی 

بفرما داخل

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
بله بفرما اقیایونداگه پا فراتر از حدشون نذارن ما مشکلی نداریم با حضورشون 

سپاااس از درک بالاتون..🙏

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
من چرا اینقدر از تو خوشم اومده امروزم چن جا دیدمت دل من بردی تو

لطف داری عزیزم 

طبیعیه همه عاشق من میشن😂😂😂

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜