2777
2789
عنوان

سلام مادران کورد زبان لطفا شعرهای کوردی کودکانه اگر دارین بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 25 پست
ماگگه خورگه کورگم نیده وه ریه گه ته فنگ کولگه ها شانه درده وه خویشگگانه😂😂😂😂😂

ببخه شن تی نگیشتم به جوانی

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
همه ما تو ایران زبان مادریمون فارسی هست سخت نگیرید منم شمالی هستم ولی به خاطر مدذگرسه تلویزیون و دوس ...

زبان فارسی زبان رسمی ایران هستش عزیزم زبان مادری هرکسی برمیگرده به قومیتش اگه قرار باشه همه به بچه هامون فارسی یاد بدیم که زبان مادری فراموش میشه فارسی که یادمیگیرن همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تا کلاس ۸ یا ۹ فارسی حرف میزدن باهام و خودم کم کم کوردی یاد گرفتم و داداشم الان کلاس ۱۲س فارسی حرف میزنه بعضی کلمه هارو کردی بلده بگه 

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

دوستان پیج شعر کودکانه کردی کسی نداره برام بزاره ممنون میشم

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
متوجه نشدم🤕

عزیز نوشتم متوجه فرمایشتون نشدم من کورد بوکانم شما کورد کجایی

عزیز نوشتم متوجه فرمایشتون نشدم من کورد بوکانم شما کورد کجایی

خوب حق میدم پسرتم فعلا کوردی متوجه نشه زبانتون خیلی سخته .کورد کرمانشاهیم

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
خوب حق میدم پسرتم فعلا کوردی متوجه نشه زبانتون خیلی سخته .کورد کرمانشاهیم

عزیزیموفق باشی و تندرست،شعر کودکانه پیجش رو ندارین برام بزارین

عزیزیموفق باشی و تندرست،شعر کودکانه پیجش رو ندارین برام بزارین

بزن تو گوگل پلی شعر کودکانه کوردی شاید بود ...پیجی  ندارم عزیزم ببخشید

بزن تو گوگل پلی شعر کودکانه کوردی شاید بود ...پیجی  ندارم عزیزم ببخشید

ممنون از شما و همه دوستان