2777
2789

اکثرا بخاطر یه ادم بی ارزش تر از خودشون اینکارو میکنن اسمشم میزارن عشق🤢

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی ده ها هزار ادم خودکشی میکنن اینقدر جو منفی راه نندازید تو سایت لطفا

درسته عزیزم اما بقول خودت روزی ده هزار نفر مبمرن بهتر نیست یکم فک کنیم چرا یه دختر توی اوج جونیش دست به اینکار بزنه و حواسمون بیشتر جمع کنیم شاید کسی دور ما باشه که بخاطر همین بی توجهیا دست به این حماقت میزنن

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
درسته عزیزم اما بقول خودت روزی ده هزار نفر مبمرن بهتر نیست یکم فک کنیم چرا یه دختر توی اوج جونیش دست ...

مشخص نیست دلیلش هنوز کلا سایت مشرق اگر برید ریز همه اخبار رو میذاره 

معتبرم هست