2777
2789

دو سه روزی میشه زیر دلم البته کمی به سمت پهلو ولی خب زیر دلمه اول سمت چپم درد میکرد الان از دیروز تا الان سمت راست دلم درد میکنه در اقدامم واسه بارداری هنوز یه هفته مونده تا موعد پریودم میگن سمت راست زیر دلت درد بکنه حاملگی خارج رحمه درسته؟دارم میمیرم از نگرانی

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از نگرانی دارم میمیرم آخه هفت هشت ماه پیش یه سقط هم داشتم اگه خدایی نکرده اینم چیزیش بشه نابود میشم

آخه سمت چپم که دردم میکرد اندازه سمت راست اذیت نمیشدم الان سمت راستم یهو مثل گرفتگی میگیره البته با درد شدید ولی در حد یه دقیقه باز ول میکنه 

بخدا از نگرانی دارم میمیرم آخه هفت هشت ماه پیش یه سقط هم داشتم اگه خدایی نکرده اینم چیزیش بشه نابود ...

ببین بارداری خارج از رحم انقدر درد داره که شما نمیتونی اینجا تاپیک بزنی اخه .....

منم موقع بارداری اولم تخمدونام خیلی درد میومد ....چه ربطی داشت اخه !!!الکی به خودت استرس نده درد خارج از رحم خیلی زیاده .با دکترت مشورت کن