2777
2789
عنوان

مامانهای با تجربه بیایید لطفا

79 بازدید | 20 پست

بچم ۵۰روزشه هم خیلی نفخ داره هم خیلی بالا میاره دکتر بهش پدی لاکت داد یکم بهتر شد میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره کمکم کنه 

ممنون⁦☺️⁩

همون قطره بده نبات داغ دم مقعدشو با گوش پاک کن روغن زیتون بمال 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک داره دیگه پسر منم داشت پدیلاکت و گریپ میکسچر می‌خورد غذاهای نفاخ نخور که بچه اذیت بشه تا سه ماه و نیم خودش خوب میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی یک ماه دیگه خوب میشه؟

آره ان شاء الله نگران نباش دوره اش تا سه ماه و نیمه نهایت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هم رفلاکسه هم کولیک  پدی لاکت ، بی بی کول و اس امپرازول روی بچه ی من جواب داد

آخه شنیدم هرچه کمتر دارو بدید به نوزاد بهتره پسرمم خیلی گریه نمیکنه از این چیز های طبیعی و اینا بهتر نیس؟

آره ان شاء الله نگران نباش دوره اش تا سه ماه و نیمه نهایت 

ممنون گلم😘😘

اگه بازم تجربه ای داری تو این زمینه ممنون میشم راهنماییم کنی آخه خیلی ناراحتم چون خیلی بالا میاره دکتر گفت چون وزن گیریش خوبه اشکال ندارد ولی من خیلی حرص میخوررم

شما این کار هارو کردی بهتر شد؟؟

اره عزیزم اگه شیرتو میدی رعایت کن شیرخشک میدی مخصوص دلدردیا بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ممنون گلم😘😘 اگه بازم تجربه ای داری تو این زمینه ممنون میشم راهنماییم کنی آخه خیلی ناراحتم چون خیل ...

اگر بالا میاره رفلاکس هم داره مثل پسر من از سه ماه و نیم چهار ماهگی رفلاکس شدید میشه دکتر رفتم بهش اس امپرازول داد برای رفلاکس خیلی خوب بود راحت شد بچم الانم برای رفلاکس غذا رو شروع کردم فرنی میدم با اجازه دکترش الان پسرم چهار ماه و نیمه

یعنی سه کاهش بشه بدتر بالا میاره؟؟😭😭😭

کولیک سه ماهگی خوب میشد نفخ و ایناش رفلاکس شروع میشع 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤕 من که پدرم دراومد ان شاء الله خدا کمکت کنه زودتر این روزا رو پشت سر بذاری

اسی بچتوببرپیش فوق تخصص گوارش رفلاکس داره بایدداروی مخصوص بخوره.پسرمنم اینجوری بود الان پنج ماه ونیمشه شیرتوبیداری نمیخوره رفلاکسش شدیدشد.منم ازاول نبردمش دکتر.ولی شماحتماببر

دنیای من ریحانه ورضا😘