2777
2789
عنوان

کسی دوستم نداره چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست

وقتی شوهرم اعتماد بنفسbداره ومهربونه عاشقش میشم اما وقتی اعتماد بنفس نداره حتی اگه مهربون باشه ح.صلم سر میره

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
فقط اینکه میگه ریدم به نونت😎اون نون اخرچشاشوکورمیکنه خیلی ناراحت شدم به برکت خداتوهین میکنه

خدای من شاهده توهمسایه هاسوژه شودم که یک بارندیدیم دست خالی بیای خونه .وقتی به من میگه ریدم به نونت باورکنیداون12ساعت خستگی درروزشرکت توتنم میمونه ازخودم بدم میادهمش احساس گناه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من شاهده توهمسایه هاسوژه شودم که یک بارندیدیم دست خالی بیای خونه .وقتی به من میگه ریدم به نونت ...

مثل برادر شوهرمی.هرکار برای زنش میکنه بازم زنش چشمش ب زندگی منه و خودشو بامن مقایسه میکنه

خدای من شاهده توهمسایه هاسوژه شودم که یک بارندیدیم دست خالی بیای خونه .وقتی به من میگه ریدم به نونت ...

واسه زنت متاسفم پس اگه بچه ای نداریدبه فکرراه حل خیلی اساسی باش واسه زندگیت برادرمن اینجورزنامحاله درست شن چون ذاتشون خرابه ونمک نشناسن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
پس لازم شد یه وقتایی حرفای مرد ها رو شنید.زنا میان اینجا شوهرشونو قاتل جلوه میدن.معلومه خودشونم مث ه ...

قسمت اول حرفتون قشنگ بود

اما قسمت آخرش که بدون شواهد قضاوت کردین خانمهایی که می آن اینجا حتما شبیه همسر این آقا هستن واقعا بد بود

هیچ وقت دعوا یه طرفه نیس شاید یه طرفه قضیه کمتر مقصر باشه ولی بی تقصیر نیس

باهمه این که تحقیرم میکنه ومیگه دوستم نداره بازمن خداشاهده دوست ندارم خارتوچشمش بره جونم براش درمیره.به من میگه بددهنی شمابگیدهرچقدرم خودت  خونسردیت روحفظ کنی وقتی یک نفرحرفهای رکیک بهت میزنه وتحقیرت میکنه میتونی همیشه لال باشی.وقتی پدرتازه فوت  کرده من وکه بارفتنش دیگه فکرمیکنم منم مردم فوش میده خوب منم مگه چقدرکشش دارم