2777
2789
عنوان

قرص بخورم ایا..

64 بازدید | 6 پست

من هفته پیش دو هفته از پریودم گذشت بیبی زدم و مثبت بود اما لکه بینی داشتم ۵ روز نرفتم ازمایش بدم . بعد جمعه ی هفته پیش افتادم توخونریزی شدید دکتر احتمال سقط داد سونوهم معلوم نکرد ک باردارم یا نه.

الان ک روز شش پریودیم رابطه محافظت نشده داشتم چیکاگنم قرص بخورم؟،بچه نمیخام 

اخه فک کنم تو این شرایط بچه ای تشکیل نشه چون تازه سقط شده

ینی هنو پریودی؟ اخه معمولا پریود ۷ روزه س روز شش ینی یه روز مونده تموم شه.اول اینکه تو پریودی رابطه نداشته باشید چون سوای گناهش برای بدن خیلی مضره

دوم تو پریودی کسی حامله نمیشه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره لکه بینی خیلی کم دارم امروز اره استباه کردم😭😭😭

نمیگیره 

اگه گناه و ایناش براتون مهمه باید کفاره بدید

حالا دیگه گذشته خدا بزرگه🌸

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
نمیگیره  اگه گناه و ایناش براتون مهمه باید کفاره بدید حالا دیگه گذشته خدا بزرگه🌸

همین ک بدونم حامله نمیشم مهمونی میدم کفاره ک جای خود. پس ینی قرص اورژانس ی نخورم؟

همین ک بدونم حامله نمیشم مهمونی میدم کفاره ک جای خود. پس ینی قرص اورژانس ی نخورم؟

ببین احتمالت خیلی خیلی خیلی کمه اگه اوایل پریودت بود ک صفر بود الانم ۳ -4درصد نهایتش 

پریود ینی ریزش دیواره رحم حالا شما فکر کن رو دیواره ی که داره میریزه تخمک بارور میتونه لانه گزینی کنه؟ تازه تخمکی آزاد نمیشه تو اون تایم