2777
2789
عنوان

کرونااینقدر داره جولان میده اونوقت تو کوچه ما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 60 پست
یه عده شعور ندارن دیگه نمیگن این همه مرگ و میر پس چیه😤😤

مادرپدرمم مسنن هم استرسشونو دارم خداکنه زود ترواکسن بیاد والله بخاطر افسردگی میمیریم

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
این وسط ده نفراومدن میگن تعزیههههه🙄🙄🙄؟؟؟؟

😂😂😂😂

خدایا دبیرای ادبیات رو ببخش

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 خدایا دبیرای ادبیات رو ببخش

بخدااااا ،خب ما به مراسم خاکسپاری و سوم وهفتم میگیم تعزیه 😊

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
مادرپدرمم مسنن هم استرسشونو دارم خداکنه زود ترواکسن بیاد والله بخاطر افسردگی میمیریم

موافقم انشاءالله هرچه زودتر واکسن بیاد من که افسردگیم شدید شد قبلا حداقل یه بیرون میرفتیم یا هفتگی دورهمی خانواده ها رو داشتیم الان هیچی هیچی

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
دقیقا بخاطر ترک بودنم دوسش ندارم. مفصل تر از چیزیه ک بخوام اینجا توضیح بدم

من انو چوخ سوویورم

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙
دقیقا بخاطر ترک بودنم دوسش ندارم. مفصل تر از چیزیه ک بخوام اینجا توضیح بدم

😪😪

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
ترکی؟

پدرم ترکه

و آرزوم اینه که ترکی یاد بگیرم

ولی انگار این آرزو رو به گور میبرم

خب از پدرتون بخواین یادتون بدن چرا به گور!

وقت ندارم 

پدرم هم وقت نداره

همه اهنگ های گوشیم ترکیه

خودمو ترک میدونم

کتاب آموزش ترکی هم خوندم ولی خیلی مسلط نیستم

😂😂😂

اهنگ خانومه ترکه رو هم خیلی دوس دارم

وقت ندارم  پدرم هم وقت نداره همه اهنگ های گوشیم ترکیه خودمو ترک میدونم کتاب آموزش ترکی هم خ ...

کتاب hithitبخون کامل یاد میگیری؛ اهنگ و فیلمم خیلی کمک میکنه

من رو ترک بودنم شدیدا تعصب دارم و اسطوره شما هیچ تعصبی نداره صرفا برای همین دوسش ندارم 

کتاب hithitبخون کامل یاد میگیری؛ اهنگ و فیلمم خیلی کمک میکنه من رو ترک بودنم شدیدا تعصب دارم و اسطو ...

فقط ترک ها و بس 

عشق آذربایجان و اردبیل ام

یاشاسین تورک زبان دیلر