2777
2789
وا واسه چی امکان نداره ؟  میگی ۸ روز از لک گذشته لانه گزینیه دیگ . بارداری حتما دلیل دیگه ای به ...

نه عزیزم تا حالا یه روزم جلوگیری نداشتیم ولی آی وی اف های مکرر داشتم نی نی دار نمیشم

نه عزیزم تا حالا یه روزم جلوگیری نداشتیم ولی آی وی اف های مکرر داشتم نی نی دار نمیشم

میشی ایشالله . جمله منفی به کار نبر .

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵شهریور پریود شدم ۲۸شهریورم لکه بینی داشتم در حد یکی دو روز قط شد .۱۰سال نازایی کشیدم ..انقد بیخ ...

واااااااای خدارو هزار مرتبه شکر منم ۸ ساله که خودت میدونی چه دردایی کشیدم وتقریبا ناامیدم ولی من هیچ علائم بارداری ندارم به خاطر این مطمئنم نیستم

واااااااای خدارو هزار مرتبه شکر منم ۸ ساله که خودت میدونی چه دردایی کشیدم وتقریبا ناامیدم ولی من هیچ ...

هیچ وقت ناامید نباش .اره قشنگ درکت میکنم ..هرکی میگفت بی بی بزن انگار بهم فوش دادن انقد بدم میومد چون مطمعن بودم منفیه ...سرکار حالم بد بود ک همکارم ب زور بی بی چک خرید اورد .گفتم نمیزنم بابا ولم کن دکتر گفته ای وی اف هم دیگه نیا😀گفت بابا من پولشو دادم پاشو بزن منفی شد فدای سرت ..یهو رفتم دسشویی .برخلاف همبشه ک فقط یه خط میوفتاد این سری اول خط تی افتاد بعد رفت بالا خط سی هم افتاد ..انقدجیغ زدم ک همه فهمیدن 😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
هیچ وقت ناامید نباش .اره قشنگ درکت میکنم ..هرکی میگفت بی بی بزن انگار بهم فوش دادن انقد بدم میومد چو ...

وااااای تصور اون حستو میکنم ذوق مرگ میشم خدارو شکر مبارکت باشه ان شالله سالم بغلش کنی منم دوباره در حال آزمایشم برا آی وی اف چهارم ای کاش این حس شمارو من تجربه کنم

هیچ وقت ناامید نباش .اره قشنگ درکت میکنم ..هرکی میگفت بی بی بزن انگار بهم فوش دادن انقد بدم میومد چو ...

مبارکه عزیزم. خیلی خوشحال شدم برات

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
من صبر میکنم اگر به فرض محال بودم خبر میدم

ان شاالله خوش خبری

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38

برای منم دعا کنید   

وااااای تصور اون حستو میکنم ذوق مرگ میشم خدارو شکر مبارکت باشه ان شالله سالم بغلش کنی منم دوباره در ...

بسپار دست خدا و مطمن باش ک خدا بهترینا رو ب وقتش بهت میده ..من خودم واقعا ب صلاحم نبوده ک قبل این ۱۰سال بچه دار بشم ..خدا یه چیز میدونه ک ما نمیدونیم ..از خدا میخام هرچه زودتر دامنتو سبز کنه 😍اگه یه روز باردار شدی تو همین تاپیک خبرم کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مبارکه عزیزم. خیلی خوشحال شدم برات

ممنونم عزیزم ..اگه منتظری انشالله خدا دامنتو سبز کنخ