الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب هربارداری متقاوته شاید جنسیتش مخالف اونا باشه ..اونا چی بودن
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اولین بار که بتا دادی مقدار بتا چند بود؟ و چندم دوره؟
من ۸هفتم بود ک فهمیدم باردارم ۵۸هزار بود
احتمالا این دختره ک با بارداری قبلیت فرق داره ..من برعکس شمام بچم پسره خیلی اذیت شدم
مبارک باشه برای من پریود هام 33 روزس روز 30 مثبت شد
مبارک باشه گلم. انشالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی به سلامتی بیاد بغلت
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه اولت پسر بود یا دومی البته من شنیدم جنسیت تاثیری نداره
اولی ..ن بابا همه اینا الکیه ..همه ب من میگن بر اساس حالات و ویارت بچت دختره خودمم ۹۹درصد مطمعن بودم ولی پسر بود