سلام
من و نامزدم همیشه بحثای ریز و درشت زیاد داریم که بعد از قهر حالا یا من میرم آشتی میکنم یا اون میاد ولی در کل آدمیه که وقتی من حالم خیلی بده یا ناراحتم یا دارم گریه میکنم هیچیی نمیگه ولم میکنه
دیشب اعصابم زیاد درست نبود گفت ویدیو کال کنیم من با اینکه حالم خوب نبود گفتم باشه بلند شدم ارایش کردم موهامو بافتم بعد ویدیو کال کردیم وسطش دوستش زنگ زد بهش اینم صدای ویدیو کالو قط کرد ک من صداشونو نشنوم ی رب حرف میزدن بعد ک قط کرد صدارو وصل کرد من بهش گفتم خیلی از کارت ناراحت شدم اونم شروع کرد ب بحث کردن تو همیشه ادا درمیاری همیشه مث بچه هایی همیشه ناراحتی در صورتی ک اینجوری نیست من خیلییی خودمو واسش تغییر دادم فقط ازین کارش ناراحت شدم نمیشد مثلا یکم مهربون تر باشه توضیح بده بعد بخنده حل و فصل کنه؟بازم گفتم باشه حالا ولش کن دیگ چخبر یهو دیدم تصویرشو متوقف کرد گفتم چیکار میکنی گفت رفتم تو دیوار گقتم من اومدم حرف بزنیم تو رفتی تو دیوار؟گفت واستم ک باز ادا دربیاری؟منم هیچی نگفتم ویدیو کالو و قط کردم اونم دیگ ن زنگی زد ن پیامی من همون دیشب ی پیام واسش فرستادم ک الان شاتشو میزارم اون با اینکه ساعت نه و نیم میره سر کار ینی از خواب بیدار شده باااازم جواب پیاممو نداده.به نظرتون من چیکار کنم؟