2777
2789
عنوان

خیلی خودمو کوچیک کردم+شات

2690 بازدید | 105 پست

سلام

من و نامزدم همیشه بحثای ریز و درشت زیاد داریم که بعد از قهر حالا یا من میرم آشتی میکنم یا اون میاد ولی در کل آدمیه که وقتی من حالم خیلی بده یا ناراحتم یا دارم گریه میکنم هیچیی نمیگه ولم میکنه

دیشب اعصابم زیاد درست نبود گفت ویدیو کال کنیم من با اینکه حالم خوب نبود گفتم باشه بلند شدم ارایش کردم موهامو بافتم بعد ویدیو کال کردیم وسطش دوستش زنگ زد بهش اینم صدای ویدیو کالو قط کرد ک من صداشونو نشنوم ی رب حرف میزدن بعد ک قط کرد صدارو وصل کرد من بهش گفتم خیلی از کارت ناراحت شدم اونم شروع کرد ب بحث کردن تو همیشه ادا درمیاری همیشه مث بچه هایی همیشه ناراحتی در صورتی ک اینجوری نیست من خیلییی خودمو واسش تغییر دادم فقط ازین کارش ناراحت شدم نمیشد مثلا یکم مهربون تر باشه توضیح بده بعد بخنده حل و فصل کنه؟بازم گفتم باشه حالا ولش کن دیگ چخبر یهو دیدم تصویرشو متوقف کرد گفتم چیکار میکنی گفت رفتم تو دیوار گقتم من اومدم حرف بزنیم تو رفتی تو دیوار؟گفت واستم ک باز ادا دربیاری؟منم هیچی نگفتم ویدیو کالو و قط کردم اونم دیگ ن زنگی زد ن پیامی من همون دیشب ی پیام واسش فرستادم ک الان شاتشو میزارم اون با اینکه ساعت نه و نیم میره سر کار ینی از خواب بیدار شده باااازم جواب پیاممو نداده.به نظرتون من چیکار کنم؟

بزار

بذار

بظار

بضار

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر عزیز  ترجمه متون تخصصی و عمومی انگلیسی انجام میدم با کمترین قیمت.اگه خواستین ...

بسه بابا اه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
هرجا میرم پیامت هستا سمی 🤣

😂😂😂👍

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
بسه بابا اه 

گناه داره خرج خانوادشه  

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

بذاااررر

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

وقتی خواست با دوستش حرف بزنه نباید تورو معطل میکرد توام قطع میکردی تا حرفش تموم بشه...

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

وقتی دعواتون میشه یا ازش ناراحت میشی بعدش ولش کن تا خودش خبر بگیره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

واسه ی ویدیو کال ارایش میکنین من صب پا میشم با وساطت همسایع ها صورتمو میشورم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

با نامزدتون ویدیو کال میرید 

منم نامزد دارم 

نهایتا چت خالی 

(استیکر دی کاپریو)

😂😂😂😂

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙