2777
2789

من یه ماه هست نفخ شکم و ورم معده دارم امروز صبح با حال بدی بیدار شدم حالت تهوع با سردرد شدید چند بار بالا آوردم غذا خوردم بهتر شدم باز الان موقع خواب کمی معده م درد میکنه و سردردم شروع شده....

من هر دو هفته سردرد میگرنی یه بار رو دارم 

این ممکنه کرونا باشه....

اشتهامم خیلی زیاد شده غذا نخورم بی حال میشم 

سست میشم

کسی تجربه ای داره بگه مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حامله نیستی؟؟ من حامله بودم عینه تو بودم فقط سردرد و نداشتم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
نه فک نکنم رابطه مون محافظت شده بود

خخخخخخ مال منم محافظت شده بود اصلا فکرشم نمیکردم حامله باشم یه بی بی چک بزن فردا مطمئن شو

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پارسال یه بار اینجوری شدم ولی انقدر بدنم سست نبود سرم زدم خوب شدم درد معده هم نداشتم ولی الان دارم

ممکنه باشه ممکنه هم‌نباشه 

من کرونا گرفتم‌همینطور بودم بعلاوه اینکه تب و لرز و بدن درد هم داشتم یک شب اما تا چند روز سردرد و بی حالی و ... داشتم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
شما چیکار کردی خوب میشدی

من تا ماه آخرم دمیترون خوردم برا تهوعم.اولایه حاملگیم یه ساعت که چیزی نمیخوردم ضعف میکردم استفراغ میکردم تا یه چی میخوردم خوب میشدم

وای نگو خدا نکنه الان شرایط شو ندارم  دعا کن نباشه😢

ان شالله هر چی خیره برات همون میشه