2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونم چکارکنم.کمکم کنید

86 بازدید | 3 پست

باهمسرم دعواکردیم.اون مقصربود..دعواکه شروع شدمنم کم نیاوردم جوابشومیدادم...کلاعصبی شد کتکم زد.بچهارم زد.منم دیوونه شده بودم...الان۲۰روزداره میگزره..ن من محلش میدم نه اون.همیشه زودمیومد اشتی میکرداماایندفه حتا بروی خودشم نمیاره..فقط باگوشیش ورمیره...بابچها خوبه حرف میزنه.ازش مطمئنم نااهل نیس.نمازش ایناسرجاشه...امامن دارم دیوونه میشم.نمدونم چکارکنم بیادسمتم..دلش برام تنگ بشه.

خب همین حدسم زدم...این اخلاقوداشت ک بزنه اما۴سال بود ترک کرده بودکلا اون شب تمام صمیمیتمونو ب فناداد.دیشب شنیدم پسرم بهش گف بیا ما مامانو هل میدیم سمتت اشتی کنید قبول نکرد الکی بهونه کرد خطرناکه.موندم چرانمیاداشتی کنه.ینی انقدنمیفهمه بایه شاخه گلم میتونه😕😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.