2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پزشکی قانونی پرونده برات باز میکنن بعد راهنماییت میکنن شکایت کنی

😔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چرا کتک زد

سر خواهر بی همه چیزش همش به من متلک میندازه من به این گفتم واقعا ناراحت میشم از حرفاش بهش برخورد شروع کرد به دادو بیداد آقا من دلم با تو نیس ول کن برو بچه رو هم ببر با خودت 

اول میری نزدیک ترین کلانتری ب منزل میگی کتک خوردم نامه میده پر میکنی ماوقع رو میگی میفرستت داد سرا نامه میدی امضا میکنی میاری دوباره کلانتری نامه میده میری پزشک قانونی... اونجا بررسی میکنه نامه میده 😐 میاری کانتری بعد شکایت‌ نامه پرمیکنی میره در خونش😐✋. میتونی ام تا گرفتن نامه از پزشک قانونی بیشتر پیش نری و شکایت نکنی اونجور سوخت میشه همه چی ولی از هیچی بهتره 😐✋ نامه تو نامه شد. تازه همش میگن شاهد داشتی؟! پس بهتره اگ قصد شکایت واقعی داری زنگ بزنی کلانتری بیاد در خونه همسایه هارو خبر کنی اگه آدم عادلی هستن و صورت جلسه کنه خیلی بدرد میخوره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من تو شهر غریبم هستم ن جایی رو بلدم نه کسیو دارم 

بلد بودن نمیخواد آدرس میدن. نشان رو نصب کن. بزن کانتری محلی ک هستی میاره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی