2777
2789
عنوان

حلقه شوهرم

231 بازدید | 19 پست

شوهرم بعد از ازدواج حلقه اش را دستش نمیکرد بخاطری که طلا بود. رفتم براش یه حلقه نقره خریدم اونو دستش کرده. حالا مشکل اینجاست که من اون حلقه طلا را تا به حال چند بار گم کردم. مثلا میزارم یجای امن بعد از مدتی فراموش میکنم کجاست. امروز از ظهر خونه را ریختم به هم تا پیداش کردم. 

هوای زندگیم،تنگه غروبه😔  شیشه را پاک نکن منظره آلوده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهرت بگو کحا میزاری ک یادتون بمونه

توو نوت گوشیت بنویس 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بفروشش

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

بفروشواسه خودت طلابخر

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
موندم چیکارش کنم

بزار لای مدارکای مهمت مال منم دستش نمیکنه منم انداختم توجعبه طلاهام دادم به مامانم 

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
بزار لای مدارکای مهمت مال منم دستش نمیکنه منم انداختم توجعبه طلاهام دادم به مامانم

قبلا همین کارو کرده بودم ولی بقیه طلاهام را فروختم فقط مونده این یکی. 

قبلا همین کارو کرده بودم ولی بقیه طلاهام را فروختم فقط مونده این یکی. 

خب بزارتوجعبه بده باز به مامانت نگه داره من میترسم اصلا کل طلاهامو. دراوردم دادم به مامانم یه جفت گوشواره هم نگه نداشتم توخونه حتی پیش حلقه وحلقه خودمم دادم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
حلقه نقره اس رنگش نرفتخ؟ مال من بعد ی مدت رنگش ی جاهایش پرید

حلقه اش که دستش کرده نقره است رنگش فرق نکرده. من الان مشکلم با حلقه طلاست که گمش میکنم