2777
2789
عنوان

الان همه کنار عاقاییشون خوابیدن اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 85 پست
تازه ازحموم اومدم نشسم رومبل موهام کمی خشک شه کرم بزنم برم لالا اصلانم بغل نمخابم چخبره امشب؟؟؟

سلامتی خبر خاصی نیس😂😶

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از حالت تهوع بیهوشم پشتمو کردم بهش 😢😢😢

😢😢 گناح داره

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بسلامتی چند هفته تشکیل شد؟ من ۷ هفته و ۴ روزم بنظرت کی برم سونو؟

من شش هفته و چهار روزم بود تشکیل شده بود. الان بری خوبه چون بیشتر میگن هشت هفته

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
سلامتی خبر خاصی نیس😂😶

عاخه تاپیکا یکم منشوریه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم،چرا می‌پرسی اینجوری که بیشتر دلت میسوزه😔

😐 نه باوا چه دل سوختنی چقد جدیش گرفتی😂

میخوای صدای خر و پفش و برات بفرستم قدر آرامشت و بدونی؟😂

😶😂 ن مرسیی

😐🚶‍♀️ سینگل باش و پادشاهی کن  یه عقاب همیشه تنهاست

😂 هعی با این چیزا دلمونو خوش میکنیم

چ زودتشکیل شده😍 استرس دارم قبلا سقط داشتم

میگن قرص فولیک اسید بخوری زودتر تشکیل میشه من خوردم.  ان شا الله که سالم و سلومت بغلش میکنی

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
نه بابا از این خبرام نیست آقایی با عشقش(پسرمون)تو بغل هم خوابیدن منم یکه و تنها تو سایت ولو ام

😢 جقد خوش خیالم من.

میگن قرص فولیک اسید بخوری زودتر تشکیل میشه من خوردم.  ان شا الله که سالم و سلومت بغلش میکنی

انشالله

ممنونم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
اتفاقا فردا هم میاد خونمون ولی نه پر رو میشه

😶 یه ماچ بکن فرار کن جون من

چیچی حال میدع صدا سگا میاد از ترس ب خودم دارم میلرزم😐

😶😂😐 فک کن ما پیشتیم