سلام.دخترمن تازه یک سالش شده امروز بردم بهداشت .اونجا برگشتن بهم میگن دخترت بابا مامان میگه یا میشناسه مثلا این کدوم عمه یا خاله هس.منم گفتم نه.برگشته میگه پس بچت مشکل داره.میشه بگین بچه شما چطوره اینا را که گفتم میگه میشناسه؟؟
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….