2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4973 بازدید | 234 پست
ترس نداره مامانت بگه برای دخترمون خواستگاراومده شرایطش اینه خودت جوری ردش کن که دخترمون هم ادب ...

خوب بعد می‌ره با پسره صحبت می‌کنه اونم همش میگه ما همودوس داریم چرا نمی‌ذاری تورو خدا توروخدا

به نظرم نباید انقدر مخفی کاری کنید باید حتما پدرتون و چندتا بزرگ تر مثل پدربزگ یا عمو در جریان باشند. یک جوری به پدرتون بگید که اتفاقی نیوفته. مگه نمیگی خواهرت از 13 سالگی خواستگار داره. به پدرتون بگید ی خواستگار براش اومده خواهرتون هم پسره رو میخواد. فعلا اروم اروم بهش بگید

من و خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میگه کوچیکه حرف نزنید تمااااااام

بگو زیاد اصرار دارن 

بگو با خانواده پسره حرف بزنه 

بگو با خواهرت حرف بزنه 

ازش بخواید ، انجام میده 

شاید خواهرتونم قانع کرد

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...
۱۵ سال چیه ؟! منه ۲۲ ساله همچنان به فکر معدل هستم😂😂

من تو این سن شدید عاشق پسرخالم بودم بدبخت هرچی اومد قبول نکردن خانوادم 22سالم شد به زور اشک وقهر ودعوا منو گرفت😅

اصلا نزارید از خونه بره بیرون اسی بحث ی عمر زندگیع خاله بازی نیست ک گریه کنن

بهر حال همیشه که قفل و زنجیر نیست یک ماه بعد دوماه بعد دفعه قبل بعد سه چهار ماه تحت کنترل شدید باز بهش پیام داده بود

از یک طرف دلم براشون میسوزه 

از طرف دیگه واقعا بچه ان هنوز 

اسی باهاشون صحبت کن بگو فعلا حالا درستون رو بخونید تا پسره هم سربازی رو بره کار درست درمون پیدا کنه بعد اون موقع میتونن ازدواج کنن 

هر چند به احتمال ۹۰ درصد سر عقل میان 

و منم به همین دلیل میگم سرشون رو گرم کن 

اگه عشقشون واقعی باشه باهم میمونن ک چند سال دیگه به هم میرسن  

ک البتع نیست الان فعلا بچه ان بچگانه دارن انتخاب میکنن و توقعاتی ک دارن کامل تغییر میکنه از طرف مقابل کلا کلا همه چی عوض میشه

♡♡
چیکارش کنم نمیشه که قفل و زنجیرش کنم یک ثانیه تنها باشه یک راه ارتباطی باهاش پیدا می‌کنه پسره هم ول ...

مگه پسره بی کس و کارِ؟بزنین دهنش خواهرتونم ببرین روانشناس الان قفل و زنجیرشون کنین خیلی بهتره تا اینکه فردا بخوان طلاق بگیرن الان داغن هم خواهر شما هم پسره بزرگتر ک شدن دنیاشون بزرگتر شد دیدشون تو جامعه بیشتر شد دیگه به چشم هم نمیان خواهشا نزارید خودشون رو بدبخت کنن

ناراحت نشی ولی حقیقته من خودمم شوهرم دوستم بود شش سال عرضه نداشت بیاره خانوادشو

اتفاقا خیلی باعرضس خانوادش حمایت مالی نکردن چون با من مخالفن؛ خودش داره همزمان با درس کار میکنه بیاد جلو

عزیزم دوس پسرش اون با سن کمش زرنگه تونسته خانوادشون بیاره خانواده که خودش نمیاد 

ببینی چیکار می‌کنه دلت میسوزه خوب خانواده اش هم رحمشون میاد دیگه سنگ که نیستن

از یک طرف دلم براشون میسوزه  از طرف دیگه واقعا بچه ان هنوز  اسی باهاشون صحبت کن بگو فعلا ...

ما همش می‌ترسیم پسره بره یک بلایی سرش بیاره تا عقدشون کنیم چون خیلی مصمم هست و خواهر خل منم ما هر چی تو خونمون صحبت میکنیم می‌ره به پسره میگه 

ازش بخاید امکانات ازدواج رو فراهم کنه مثل کار .و تحصیل .و سربازی.  در آمد .تا یکم بره دنبال در ...

میگه هرچی بگید چشم من همه ی شرایط قبول میکنم اگه بخواین پیش خودتون خونه میگیرم هرچی شما بگین