2777
2789

من چنبار از همسایه بالاییمون تخم مرغ گرفتم.شاید دوبار.یکی دوبارم رفتم نون گرفتم نداشتن.اونم چنبار اومده ازم کلی کیسه فریزر برده.اونروز ارد خاست ی دبه کوچولو داشتم همشو دادم برد.چنبار پیازم گرفته.روزعید قربان مامانم برام میوه شیرینی اورد منم یکم براش بردم حامله بود.چنبارم اومده ازم تخم مرغ بگیرع ازشانس نداشتیم.برگشته میگه شما تخم مرغ نمخورین؟؟هروقت میام تخم مرغ ندارین

الان چندیقه پیش باز اومد میگه سیب زمینی داری گفتم ن دوسه تا بود زدم ب غذا الان.برگشته میگه شما هم هیچی ندارین خونتون هرسری میام هیچی ندارین پس شما چی مخورین توخونتون

وای من مردم ازخجالت نمیدونستم چی بگم دروبستم اومدم خونه.الان هروقت یادم میفته فقط مخندم😂😂😉میگم چقد رو دارع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد پرووو😶 

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

مقصر خودتی 

چرا مبادله کالا به کالا میکنین،مگه زمان قدیمه 

جاری من چندبار ازم سیب زمینی و رب و اینا گرفته ،ولی من شده نمک نداشتم تو غذا بریزم اصلا نرفتم درشو بزنم بگم نمک بده،نمکدونامو خالی کردم ریختم تو غذام ولی به اون رو نزدم که عادتشو ترک کنه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

به نظر من با هر چی داری غذا درست کن از همسایه چیزی نگیر کار درستی نیست

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
همسایه بالاییمونه.چی میشه ادم بعضی وقتا حسابی ب ی چی نیا داره ولی نمتونه بخره

اخه واقعا الان خیلی زشته عزیزم فروشگاهای اینترنتی هست هرچی بخوای برلت میفرستن اصلا لازم نیس بیرون بری