2777
2789
عنوان

ف.ال گیر

195 بازدید | 30 پست

سلام 

یکی از آشناهامون پیش ی خانومی ف.ال گرفته بود خیلی تعریفشو داد گفت فال ت.اروت و قهوه گرفته

چند مورد از اتفاقات مهم گذشته رو بهش گفته و چند کورد از اتفاقاتی که قراره واسش بیوفته که گفت یکی از اون اتفاقاتی که گفت واقعا واسم پیش اومد 

منم دوست دارم بهش پیام بدم فا.لمو بگیره 

اعتقادم دارم ولی نه زیاد نظر شما چیه یه وقت از این جن منا نداشته باشه بیان اذیتم کنن😂😅

سلام عزیزم من خودم سر کتاب و فال میگیرم بستگی به اعتقاد ادم داره.من به هرکس هرچی گفتم راضی بوده.ولی هدف بعضی هانمیدونم چیه

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من زیاد اعتقاد ندارم ولی یکی از فامیلامون پیش یکی ف.ال گرفته بود میگف واقعا اعتقاد نداشتم ولی اون لحظه حس کردم اگ ف.ال بگیرم حتی به دروغ ی چیزایی بگه اروم میشم تعریف میکنه میگه بهم با تاریخ میگف ک فلان اتفاق واست میوفته منم ب شوخی گرفتم دیدم واقعا دوتا از اون اتفاقا تو همون تاریخ واسم افتادن سر اتفاق بعدی که طلاقش بود کلی سعی کردم تاریخی که گفته بود طلاق میگیریو عوض کنم ولی بازم همون تاریخی شد که اون خانم گفت

ممنوعه رعایت کنیم حتی اگه فان باشه واقعا نی نی سایت جای اینها نیست

پس جای چیه همش پست خیانت و حرفای جنسی مگه نیست کدوم مطلب مفید داخلش هست.حالااگه کسی ازچیزی به واسطه سرکتاب اطلاع پیداکنه مشکلش چیه.

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
چرا اینا سر راه ما قرار نمیگیرن 😐

خب بضیا واقعا بلد نیستن و کلاهبردارن ولی بضیا واقعا کارشون همینه 

الان سر راه من قرار گرفته ولی دو دلم آیدیشو دارم نمیدونم پیام بدم یا نه گفته ف.ال قهوه ۲۰تومن میگیره گفتم حالا که کمه امتحان کنم😅

پس جای چیه همش پست خیانت و حرفای جنسی مگه نیست کدوم مطلب مفید داخلش هست.حالااگه کسی ازچیزی به واسطه ...

خانم محترم و عزیز! نه تنها جای تاپیک های جنسی نیست! بلکه جای دعا و ورد و فالگیر هم نیست عزیز دلم!

رعایت کنیم

استارتر دارن سوال میپرسن...موضوع فرق میکنه! شما داری مبلغ تعیین میکنی این یه چیز دیگه هست!

نمیخوام درمورد درست یا نادرست بودن چیزی که ممنوعه بحث کنم

🌹🌹🌹