2777
2789
عنوان

کوچ به سمت شمال

97 بازدید | 11 پست

سلام ما تازه ازدواج کردیم با این گرونی ها هیچ خونه ی خوبی بهمون نمیدن ،همسرم یک ویلا تو نمک آبرود داره که نیمه کارست داشتم فکر میکردم پول پیش خونمون رو بریم ویلای اونجا رو تموم کنیم و بمونیم شمال . ببینم تاحالا کسی از تهران رفته شمال بمونه؟ چطوریاس؟ خیلی تصمیم مهمی دارم میگیرم . نمیدونم درسته اصلا یا نه

نمک ابرود واقعن عالیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتون نمیگیره؟ به خانوادتون چی گفتین خواستین برین؟

من خودم شمالم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دلتون نمیگیره؟ به خانوادتون چی گفتین خواستین برین؟

تصمیم ماهم هست البته هنوز در مرحله فکر

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
آره دیگه من موندم به مامانم اینا چی بگم آخه ...

برای شغل شوهرت مشکل برنمیخوری؟ خودت بیا ببین خونرو جوانبو بسنج با خونوادتم مشورت کن ببین چی میگن 

برای شغل شوهرت مشکل برنمیخوری؟ خودت بیا ببین خونرو جوانبو بسنج با خونوادتم مشورت کن ببین چی میگن&nbs ...

نه شاید لازم باشه هرماه مثلا یک هفته بیایم تهران که کارلشو بکنه منم‌ میام پیش خانوادم میمونم . 

مهمونداری ام گعتیم‌هر وقت اون خونه تمام‌شد بیان .بعدام ما فقط خانواده ای هستیم دوستی نداریم .با خانواده هامونم رفت و امدمون خوبه