2777
2789

تو تاپیک جودی که الانم پربازدیده یکی اومد یه دعا گذاشت گفت اسمش دعای مرجانه اس برا اینکه طرفت عاشق شه و مهر محبت زیاد می کنه حالا کسی انجام داده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

سوسن  غساله چیه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها برید دعا رو بخونید . ببینید چی نوشته . کسایی که دعاهای مفاتیح رو می خونن کاملا متوجه میشن که این دعا قشنگ مشکوکه . مثلا تو مفاتیح بعد از یا اسامی خدا گفته میشه . مثلا یا رحمان و یا رحیم یا لطیف و ... ولی تو این دعا بعد از یا یه سری اسامی گفته شده که یا بی معنین (در حالت خوبش) یا اسامی موکل های جن هستن . قشنگ شبیه اسامی جن هست . دیگه خود دانید . خیلی خطرناک به نظر می رسه . حتی اگه قوی باشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ماشالا تو تمام تاپیکهای مربوط به سوسن غساله اومدی این کامنت رو گذاشتی 

آره کپی پیست کردم تو تمومشون که شاید به درد یکی بخوره . آخه من خودم هم دنبال محبت شوهرم هستم ولی فکر کنم این راهش نیست.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

آره کپی پیست کردم تو تمومشون که شاید به درد یکی بخوره . آخه من خودم هم دنبال محبت شوهرم هستم ولی فکر ...

حرفت درسته . من دوستی داشتم که واقعا رابطمون عالی بود و آرامش میگرفتم ازش . خانم هستن اون دوستم. یه نفر که ف.ا.ل می‌گرفت گفت یه نفر دعا گرفته براتون و جدایی انداخته بینتون . زبان بند و جدایی .باورت نمیشه دوستم منو میبینه یه سلام میده رد میشه میره . حالا دوستم با اون خانوم که اصلا جزو آدم حسابش نمی‌کرد خیلی صمیمی شدن . دلم برای دوستم و رابطمون تنگ شده . بعضی وقتا میگم دعای مرجانه رو امتحان کنم . چله بقره هم میخوام بگیرم . اما چله فقط برای خودم اثر میزاره ، روی دوستم اثر نمیزاره که 

حرفت درسته . من دوستی داشتم که واقعا رابطمون عالی بود و آرامش میگرفتم ازش . خانم هستن اون دوستم. یه ...

منم خیلی درگیر بودم وسوسه هم شدم ولی گفتم بی خیال . نمی دونم چله بقره هم سخته . ازش بپرس چی شده؟

منم خیلی درگیر بودم وسوسه هم شدم ولی گفتم بی خیال . نمی دونم چله بقره هم سخته . ازش بپرس چی شده؟

من بقره رو روان میخونم ، از هفته بعد میخوام شروع کنم به خوندن . وقتی خودم میدونم اون نفر سوم همه چیو خراب کرده ، غرورم اجازه نمیده خودمو کوچیک کنم و بپرسم ازش . همون ف.ا.ل.گیره گفت زمان میبره اما دوستت خودش میاد سمتت . چی بگم ، حرصم میگیره که دعا باعث جدایی شده . اگه طرف هنر خودش بود و تونسته بود قاپ دوستمو بدزده انقدر دلم نمیسوخت