2777
2789

من باردارم...همسرم 2روز سر کاره و 2روز خونه...بهش گفتم این بار که میری منو ببر خونه مامان بزرگم گفت نه تا قبل از بارداری هم نمی‌داشت برم...سر همین کلی بحث کردیم و قهریم...الان از دیروز صبح که رفته تا الان یه زنگ نزده خبر منو بگیره...اگه زنگ زد چی بهش بگم که بترسه دیگه نذاره تنها بمونم؟ اینم بگم که من با همین شرایط ۳ساله دارم زندگی میکنم و پدرو مادرم هم پیشم نیستن و واقعا فکر نمیکنم انتظار زیادی باشه که الان که باردارم شب ها تنها نمونم

لطفاً لایکم نکنید😑😑😑خیلیم ممنون

نصف شب زنگ بزن اه و ناله کن بگو یه چیزی داشت خفم میکرد بختک

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو دیشب حالم بد شد به حالت غش افتادم😑 چند ساعت بیحال بودم به زور خودمو کشوندم سمت آشپزخونه یه حبه قند خوردم حالم بهتر شد

بگو تو مدت بارداری شبا نرو سر کار یا کارتو عوض کن

زن باردار نباید تنها باشه شب

اصلا راجع خونه مادربزرگت چیزی نگو

خودش به این فکر میکنه چیکار کنه تنها نباشی

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

زنگ زد جواب بده اما مثلا صدات گرفته و حالت بده وقتی اومد خونه خودتو بزن به غش کردن 😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
اینم خوبه🤔

بعد بگو از بس درد داشتی نمیتونستی از جات پاشی بری دستشویی 😐اگه یکی پیشم بود کمک میکرد 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

ما یبار دعوامون شد حامله بودم. دعوامونم بد بود. همین ک رفت خودمو زدم زمین با گریه و جیغ گفتم درد دارم دارم میمیرم😂😂😂بدو بدو اومد بردم بیمارستان. دکترا کلی انگولکم کردن🤣🤣حالا منم هیچیم نیست 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
😐😂 ببخشید اینجا سؤال میپرسم اسی کسی میدونه چرا انقدر دیر عکس‌ پروفایل رو تأیید میکنن نی نی یار ه ...

گلم نی نی یارو تگ کن تاپیک بزن زود تایید میشه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

چند شب به بهونه اینکه احتیاج داری به کسی یا حالت بد شده ترسیدی ،تهوع داری و.... موارد دیگه که خودت استادی😁،بکشش خونه.

خودش با احترام میبرتت

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است