2777
2789
عنوان

بهش گفتم دوستش دارم

1258 بازدید | 45 پست

یکی از فامیلامون یه مدت تلفی باهاش در ارتباط بودم بعدش هم  کم کم میرفتنم خونشون بهم درس میداد تقریبا صمیمی بودیم من دوستش داشتم همیشه غیر مستقیم بهش می  فهموندم دوستش دارم..

تا اینکه یبار پیام داد اگه احساسی داری بگو شاید به صلاحت نباشه من یه دلنوشته دربارش نوشته بودم و توش گفته بودم دوسش دارم براش فرستادم حسم میگفت شاید دوستم نداره  رفتارش یه جوری بود انگار هم میخواد هم نمیخواد خلاصه دیشب اخر شب بهش پیام دادم دوست نداشتم چیزی بگه یا نصیحت کنه همین برام کافی بود که بهش گفته بودم دوسش دارم منتظر پیامش ننشستم و خطمو در اوردم ازش خدا حافظی کردم برا همیشه شمارمم عوض کردم اما فکرش نمیزاره.. میترسم ببینمش اونم واکنش چی باشع الان که میفهمه دوسش دارم.. شاید دوستم نداشته باشه..... 

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی♡ منتظر بمون ببین چی میگه.بهتر از بلا تکلیفیه من کنجکاو شدم😅

دیگه شمارمو عوض کردم میترسم ببینمش😥

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
مگه بهش پیام ندادی؟؟خب وایمیسادی تا جواب بده اگه فهمیدی دوست نداره و مناسب تو نیست بعدش خواحافظی و م ...

تصمیم عجولانه گرفتم میترسیدم ضایعم کنه

واقعا ۲۳ سالته؟بیشتر شبیه دخترای ۱۵/۱۶ساله عاشقی 🤪😬😁عیب نداره تو هم ازش بپرس ببین دوست داره یا نه 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
خو جواب چی داد؟

هچی منتظر جوابش ننشتم خدا حافظی کردم میترسیدم غرورم له کنه باحرفاش

دیگه شمارمو عوض کردم میترسم ببینمش😥

چرا لگد میزنی به بختت

شاید اونم دوست داشته باشه وقتی شمارتو نداره چطور بهت بگه؟سرنوشتت تغییر میکنه ها😐

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

خوشش بیاد خودش میاد

درسته اگه واقعا دوست داشته باشه پیگیری نیکنه در غیر اینصورت بیخیال میشه

جالبه داستانت شبیه ماجرایی که برای نامزد من اتفاق افتاده یه دختر خانمی میومده خونشون تا بهش درس بده ...

بعدش چیشد داستان ما فرق میکنه😣

تصمیم عجولانه گرفتم میترسیدم ضایعم کنه

😒😒تو واقعا دوسش داری؟؟

به نظرم دوباره اون خط رو بیار و ببین چی گفته بزار حرفشو بزنه بیچاره

شاید اون واقعا عاشقته چرا یهویی همه چیو به هم زدی😑

معلم آینده😍👩🏻‍🏫