2777
2789

والا قبلا نه از وقتی پسرم دنیا اومده و مادرشوهرم دنیا رو سرم خراب کرد چون پسر زاییدم و شوهرم تو بزرگ کردنش اصلا کمکم نکرد خودشم تا الان که چهارده ماعشه خواب درست نداره با این اوصاف ديگه نمیخوام بچه بيارم 

موافقم...یک فرزند رو بشه خوب تربیت کرد و امکانات خوب براش تامین کرد و خوب بهش رسیدگی کرد بهتر از چند فرزند هست که نشه این کارا رو براش به طور مطلوب انجام داد..

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه‌ولی نا امنی. فساد. اعتیاد خیلی از نوجون ها.اینا باعث میشه بیخیال بعدی بشم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

دوسته من تک فرزند بود از شانسش با تک فرزند هم ازدواج کرد فک کن هردوشون خواهر برادر نداشتن پدرشوهر و مادرشوهرش بیچاره‌ها تو تصادف جونشونو از دس دادن یه مدت نکشید پدرومادرش خودش هم کرونا گرفتن فوت شدن! حالا روزی هزاربار میگه دایی خاله عمه عمو هیچ کدومشون جای خانواده خواهر یا برادر نمیشن یه زنگ هم نمیزنن! درسته گرونیه اما تک فرزندی هم بده

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

من خودم تصمیم به تک فرزندی دارم اما یه برادر دارم که از بچگی تا الان کل زندگیشو به پای من و مامتن بابام گذاشت مثل کوه پشتمه

ولی بازم فکر میکنم چند درصد احتمالش هست چنین روابطی بعدا بینشون شکل بگیره....

مامانم همیشه میگه از هر هزار تا بچه یکیش مثل داداشم میشه

دور از جون همه ما 

و خانوادها ایرانی 

اما فرض این که یه زوج فقط یک بچه اوردن و خدایی نکرده تو سن جوانی نوجوانی فوت شد... و شرایط سنی نزاشت دیگه بچه اورد...

من دهه هفتادم یه برادر حامی دارم ولی خیلی احساس تنهایی دارم حسرت خاله عمه دایی عموم هام و بچه هاشون میخورم خونشون شلوغ تنهایی بدتر از رفاه مالی کمتر

ادم ۵۰ سالگی پشیمون میشه از کم بچه اوردن مثل پدر مادرم مدیرمون و... ادمایی که اطرافم بودن کم بچع داشتن ( سن بالاها) پشیمون هستن 

دیگه حداقل دوتا