2777
2789
عنوان

تشخیص بیبی چک.لطفا ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارکش چیه ..مدیکور برا من مثبت کاذب انداخت

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تو بد سایتی اپلود کردم وگرنه یاددارم.ببخشید عزیزم

روز چندم سیکلتی عزیز جون

برا من با اینکه ۱۰ روز عقب انداخته بودم همینطوری بود و حامله بودم بعد که رفتم سونو فهمیدم نطفم دیر بستا شده

منم مارک ویور میزدم

مارکش ویور. بنظر توام هاله داره یا توهم منه

نشنیدم اسمشو ولی میخواستم بگم اگه مدیکوره کاذب زیاد میندازه، نه بابا توهم چیه هاله ش قشنگ مشخصه، من اولین بی بی چک رو روز موعد زدم انقدددددر هاله ش کمرنگ بود که اصن تو عکس نمیفته،مارک وندفو بود. 

نشنیدم اسمشو ولی میخواستم بگم اگه مدیکوره کاذب زیاد میندازه، نه بابا توهم چیه هاله ش قشنگ مشخصه، من ...

من امروز از این خودکاری خارجی ها زدم درجا دوتا خط پررنگ انداخت.۵ ام موعدم بود

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
نشنیدم اسمشو ولی میخواستم بگم اگه مدیکوره کاذب زیاد میندازه، نه بابا توهم چیه هاله ش قشنگ مشخصه، من ...

اره مدیکور برا من مثبت کاذب انداخت خیلی حالم رو بد جور گرفت

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بسلامتی ، برو آزمایش خون بده 

شنبه انشالله میرم.  اگه اسی اجازه بده عکسشو میذارم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها