2777
2789

https://uupload.ir/files/vd9p_20210127_141151.jpg

من بایکی دو ساله تو ارتباطم چن سال پیش سرش ضربه خورده هی بیمارستان میره میاد بهم گفته بود اگه سرش خونریزی کنه چشاش کور میشه برا همین دس نگه داشتیم تا بعد خوب شدنش بیاد جلو ولی الان انگار خوب شرنی درکار نیس و منم کلی خواستگار دارم و تحت فشارم از خونه چیکار باید بکنم😭

اون انگار داره دکت میکنه حواست هست

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زو چه حساب میگی

میگه برو 

پسری ک دوستت داره هییییچوقت حرف رفتن رو نمیزنع

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سرکاری فدات شم

چند سال پیش ضربه خورده هنوز منتظر خونریزی و کور شدنه؟!

داره عملا دکت میکنه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
میگه برو  پسری ک دوستت داره هییییچوقت حرف رفتن رو نمیزنع

چون میگه قرار نون اور خونه باشم چشام کور بشه یا اتفاقی برام بیوفته چیکار میخوای بکنی از یه طرفم چدن خواستگار دارم و موقعیتش خوبه بخاطر اون میگه که ایندتو بخاطرم تباه نکن

سرکاری فدات شم چند سال پیش ضربه خورده هنوز منتظر خونریزی و کور شدنه؟! داره عملا دکت میکنه

خوب عزیزم همش دکتر میره میاد دارو میخوره تا خونش رقیق بشه تا لخته نشه تو سرش

چند سال پیش ضربه خورده همون موقعه چیزیش نشده.. بعد حالا منتظرین خونریزی کنه که آیا کور بشه یا نشه... عزیزم فکر نمیکنی سرکارت گذاشته.. 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)