2777
2789
عنوان

به کسی نخندید سرتون میاد😶😶ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
وای اره پسرای کلاس هی دلداری میدن ما چیزی نشنیدیم😶😶😶ولی کر نیستن ک شنیدن

بیخیال شنیدن همه برای منم فوش مو همه شنیدن همهههههه بعد جالبه صدام یکم ظریف و ارومه هیچکی باورش نمیشد اون فوش ها رو من دادم 😃😃😃

افتضاح ترینم یکی از ترم یکیا ساعت 5 صبح جمعه گیف های افتضااااااح ناجور فرستاد تو گپ استاد 600 تا عضو ...

بیچارع دختره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش که تسلیت عرض میکنم غم اخرتون باشه 😔همینطور بار اخرتون باشه😜 چیزی نیس دیگه پیش میاد مهم نیس م ...

😶😶😶😶😶😶

خیلی حس بدی دارم 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
بیخیال شنیدن همه برای منم فوش مو همه شنیدن همهههههه بعد جالبه صدام یکم ظریف و ارومه هیچکی باورش نمیش ...

خدا جالب اینه ک خیلی طولانی میکروفونم باز بوده 

منم بلند بلند با خودم درس میخوندم سوال جواب میدادم😕گاهی ام چرت و پرت میگفتم بعدم ب داداشم گفتم گمشو برو بیرون 

خدا جالب اینه ک خیلی طولانی میکروفونم باز بوده  منم بلند بلند با خودم درس میخوندم سوال جواب می ...

واااای 😂😂😂😂😂😂😂😂اشکال نداره پیش میاد .

حالا یه سری م باز کلاس تو وادانا بود بعد یه سری بچه ها نمیتونستن وارد کلاس بشن . استادمون لینک خودشو فرستاد تو گپ که بچه ها با اون بیان نگو با اکانت استاد میان . ببین 30 نفر شدن اکانت استاد . دهن  استاد سرویس شده بود 😉😂😂😂😂😂 یعنی جالب ترین حرکت ترم بود این

واااای 😂😂😂😂😂😂😂😂اشکال نداره پیش میاد . حالا یه سری م باز کلاس تو وادانا بود بعد یه سری بچ ...

از خجالت میخوام برم انصراف بدم 🤦🤦🤦🤦🤦🤦ابروم رفت

با چ نرم افزاری وصل میشید؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.