2777
2789
عنوان

به کسی نخندید سرتون میاد😶😶ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گوزه

منم یبار داشتم سر  فیزیک غذا میخوردم خانم داشت از یکی دیگه می پرسید

میکروفنم روشن بود صدا قاشق چنگال میومد همه فکر کردن صدا از خونه اونا میاد😹

تو گروه بهش میگفتن صدا غذاتون میومد میگف من نبودم 

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
منم اولین جلسه استاده اومد درس داد اولین نفر وسط درس ازم پرسید ... نگو خاموش نکردم میکروفون تو وادان ...

بیچاره ب روی خودش نیاورده🤣

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
منم اولین جلسه استاده اومد درس داد اولین نفر وسط درس ازم پرسید ... نگو خاموش نکردم میکروفون تو وادان ...

وای اره پسرای کلاس هی دلداری میدن ما چیزی نشنیدیم😶😶😶ولی کر نیستن ک شنیدن

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من معمولا هرکس میاد حرف میزنه اگر پسر باشه ازش خوشم نیاد دارم میگم اه اه باز این نکبت اومد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

افتضاح ترینم یکی از ترم یکیا ساعت 5 صبح جمعه گیف های افتضااااااح ناجور فرستاد تو گپ استاد 600 تا عضو داشت گپ ش . یعنی تا 10 . 11 صبح هیچکی جرات نمیکرد چیزی بنویسه تو گروه . نگو اکانت دختره رو هک کردن . یعنی یه افتضاحی بودااا

من معمولا هرکس میاد حرف میزنه اگر پسر باشه ازش خوشم نیاد دارم میگم اه اه باز این نکبت اومد

درد اینه ک کلاسا ضبطم میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...

اولش که تسلیت عرض میکنم غم اخرتون باشه 😔همینطور بار اخرتون باشه😜

چیزی نیس دیگه پیش میاد مهم نیس من خودم تو یه گروهی هی پیام میدادن منم چت میکردم بعد رفتم دستشویی برگشتم دیدیم پسرم ویس فرستاده انقدر پیام ندین مامانم دارم دستشویی میکنه 😢😢😔😔😂😂😂

لطفا برای اینکه ارزوهام برآورده شن یه صلوات کنید یا هم برام دعا آرزو هام برآورده بشه🙏🙏🙏هرکی دعایی یا صلوات برام فرستاد لایکمکنه خیلی ممنون😍😍
درد اینه ک کلاسا ضبطم میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره میزارن تو گروه 😁

گوز استاد باورم نمیشه😂😂😂😂

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆