2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوامون شد

178 بازدید | 17 پست

سر بیرون رفتن مریضم حالم خوب نیست دیشب گفت فردا باخودم میبرمت بیرون صبح بلندشده میگه هزارتا کاردارم خببیشور تو که کارداری بیخود قول نده مریضم هستم از صبح فقط دارمگریه میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب عید هست کارها شلوغه سخت نگیر من که دیگه ازاول بهمن تا اول فروردین هیچ توقعی از شوهرم ندارم چون میدونم وقت نمیکنه فقط الکی اعصاب خودمو خورد میکنم

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
شاید کار داشته 

دعوامون که شد گفت بیا بریم چه فایده خب که دادوبیداد کرد اشکمو دراورد  کاراش همیشه هست ولی عصبی شد همه کاراشو عقبانداخت منم دلم پره ازش بیشوووور

دعوامون که شد گفت بیا بریم چه فایده خب که دادوبیداد کرد اشکمو دراورد  کاراش همیشه هست ولی عصبی ...

چندسالته؟والا کار کی همیشه هست؟بنظرم خریدو گشت وگذار همیشه هست

چندسالته؟والا کار کی همیشه هست؟بنظرم خریدو گشت وگذار همیشه هست

بیرونرفتنمون با ماشینه از ماشینمنمیایم بیرون 25سالم میشه اینماه ولی میدونمکوفتم برام نمیگیره

بیرونرفتنمون با ماشینه از ماشینمنمیایم بیرون 25سالم میشه اینماه ولی میدونمکوفتم برام نمیگیره

خب باشه عزیزم مهم زمانی هست که هدر میره،اگر بچه کوچیک نداری خودت حاضر شو برو خرید هرچی همدوست داری بخر که دلت وابشه،شب هم شوهرت اومد بهش نشون بده بفهمه مستقلی

خب باشه عزیزم مهم زمانی هست که هدر میره،اگر بچه کوچیک نداری خودت حاضر شو برو خرید هرچی همدوست داری ب ...

چه دل سرخوشی داری اجازه نمیده تنها برم بیرون بحث بیرون نیست بحث دلتنگی همش توخونه ام خستهشدم