2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 62 پست
پس خداروشکر  شما میگین بهترین کار چیه بنظرتون

فقط باهاش در ارتباط نباشید بهتره فقط اعصاب خوردی ایجاد میشه کلا شماره رو عوض کنید رفت و آمد نکنید بعدم گرایش چیزی نیست که تغییر کنه عزیزم نگران نباش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیدونم والا با اون پیاماش یعنی کی هست که بیچاره دست خودشم نیست ولی چون به شوهرت احساس پیدا کرد ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی امشب با همسرم صحبت میکنم تا کلا قطع رابطه کنه و میگم شمارش رو بلاک کنه خدا کنه دیگه مزاحممون نشه

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی امشب با همسرم صحبت میکنم تا کلا قطع رابطه کنه و میگم شمارش رو بلاک کنه خد ...

اره عزیزم حتی برای اون شخص هم بهتره چون بهش اسیب میزنه باهاش حرف بزن بگو قطع رابطه کنه فک نکنه شوخیه واقعا هستن کسایی که به جنس موافق گرایش دارن کلا داخل زندگیتون نباشه بهتره اولش براش سخته بعدش می‌ره دنبال یکی دیگه 

باور میکنید ما سر ایشون چقد بحث داشتیم خدا ازش نگذره خیلی بده خیلی

میفهمم عزیزم ولی اگر دوست شوهرت واقعا نه الکی همجنسگرا باشه واقعا دست خودش نیست ولی کارش هم اشتباه بوده وقتی دیده دوستش زن داره باید خودش کنترل میکرد

اره سنش کمه اولش با همین مظلوم نمایی و داداش داداش گفتن ما خامش شدیم بعدش شروع شد این پیامش خیلی نار ...

الان به این فک کن که زود متوجه شدین بعدم قطع رابطه شه و ببینه واقعا قصدتون جدیه دیگه میره

الان به این فک کن که زود متوجه شدین بعدم قطع رابطه شه و ببینه واقعا قصدتون جدیه دیگه میره

آنچنان زودم متوجه نشدم بعد یک سال فهمیدم اوباش همچین عادی بود 

دلم میخواد ب خودش پیام بدم