2777
2789
عنوان

تفاوت و تغییر ظاهری دختر و زن باهم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17960 بازدید | 86 پست

خدااااا😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

راحت باش عزیزم اینا خرافاته😂😂

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه چرته پس چطور تشخیص میدن فک کنم با یبار مشخص نشه چند بار رابطه داشته باشی معلوم میشه

من خودم الان ۲۵ سالمه و کاملا موافقم، دختر با زن چهره ش مشخصه

نمیدونم چطوری ولی کاامل مشخصه

اره بعدش گفتم رابطه داشتم. اونا گفتم خدایی تا 5 ماه پیش ما نگات میکردیم میگفتیم هنوز جقدر چهرش معصوم ...

خب چون گفتی اینو گفتم خواهررر😐ینی قشنگ میوایستی میزاری ک ضربه روحی بزنن بهت..🙁چیزایی ک از روی خرافات قدیمه همش برای ترسوندن و ناراحت کردن و ضربه روحی زدن به خانم هاست🙂

همین.

@anshaliii  

بیااااا

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

واا این چ حرفیه اقا من دو تا بچه  هم بیارم فک میکنن بچه ام .اصن این حرفا نیس 😁

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اره بعدش گفتم رابطه داشتم. اونا گفتم خدایی تا 5 ماه پیش ما نگات میکردیم میگفتیم هنوز جقدر چهرش معصوم ...

بعدشم یک خانم هیچوقت معصومیتش از دست نمیره 

ربطی هم به روابط زناشویی و..نداره:)

همین.
خوشگل تر میشه ینی؟ 

اره گلم واقعا عوض میشه چشم قشنگتر و پرنورتر میشه

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
من خودم الان ۲۵ سالمه و کاملا موافقم، دختر با زن چهره ش مشخصه نمیدونم چطوری ولی کاامل مشخصه

خوب چطوری والا من دوستم  ازدواج کردم هی نفهمیدم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
مادر من میگن خانما به خط بین دستشون میفته ک دخترا ندارن  ارنجتورو بگیر بالا اگر خط نداره یعنی ...

وقتی خودمون بدونیم رابطه نداشتیم ینی باکره ایم اینا چین میگین:/

همین.
ببین منم شنیدم که صورت تغییر میکنه حتی دیدم استخون ها پهن شه ولی خب نمی شه گفت همه همینن شاید علت دی ...

اینم اشاره کنم الان که فکر میکنم نزدیکان من که سن بالا ازدواج کردن تغییر خاصی نکردن پس احتمال داره تغییرات برای سنم باشه