2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تيكه انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 85 پست
من کارمند دولتم با پول زمان مجردی خونه و ماشین خریدم وقتی با همسرم ازدواج کردم حق التدریس توی دانشگا ...

اشتباه میکنی زدی به نام همسرت.

با این کاراایی که کردی تازه به روشم نمیاری باید خدا رو شکر کنه

والا تو ناز و نعمت بردیش.

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا شوهرت سوخته از جواب مامانت و دم مامانتم گرم 

دوما به ایشون بگو کارمند رو دقیقا تو کدوم فرهنگ لغت نیروی دولتی تعریف کردن کارمند بخش خصوصی چی هست اوپ وقت؟؟

سوما متنفرم از اونایی که دهنشون کشاده و مزه میریزن که زن ذلیل و اینا اه اه منم کشیدم و میکشم چون شاغلم

در نهایت درمورد ماشین و اینا اشتباه محض کردی 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

مادرم خيلي سادس هر حرفي رو الكي ميزنه ملا ميخواد دلسوزي كنه بيچارهمامانم كجا پز داده

نخیر ایشونم خیلیم کاربلده تو ساده ای که هم مالتو به نام زدی هم نمیخای کسی از حقت دفاع کنه خیلی زن های خانه دار میشناسم شوهرشون کار میکنه ایشون شق القمر نمیکنه وظیفشه مگه کسی بهش ماشبن میداد هزار بار جلوش خم و راس نمیشد مگه حقوقت کمه اگر بده خدمتکار بیاره میفهمه کاری در قبال زحمات شما نکرده

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

عزیزم مادرت چرا اونجا پیش همه میگه شوهرش باید کار کنه چون زنش کارمنده خب مقصر مامانته دیگه پیش همه ا ...

تقصير مامانمم هست ولي من چيكار كنم منو تحقير ميكنه مامانمم خيلي عدت داره بدون فكر حرف ميزنه

ن كمك ميكنم ولي دو دستي تقديم نميكنم    

خب دیگه کمک نکن.تا بخودش بیاد.بده طلا پس انداز کن.بخودت کلی برس

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
من چيزي به نامش نزدم ك اشتباه ريپلي كردي فك كنم عزيزم

نه اشتباه کردم الان دیدم اما درباره مامانت و حرف شوهرت مخاطبم شما بودی بخدا لحظه ای پشت مادرت رو خالی نکن نجنگ اما در آرامش بگو ایشون حرفی نزده منظوری نداشته خب منطقیه

چجوري خونه و ماشينتو به نامش كردي . من خودم اشتباه كردم هيچ وقت دنبال ازمون استخدامي اينا نرفتم . اگ ...

من معتقدم توی زندگی مشترک همه چیز باید مشترک باشه من بعد از ازدواج پول نقد داشتم یه خونه و ماشین خریدیم خونه رو نصف زدیم به نام دو نفرمون ماشینو به نام همسرم الان هم که پدر همسرم فوت کردن و مبلغ قابل توجهی به همسرم رسیده دنبال یه خونه بزرگتر و ماشین بهتر هستیم که همسرم میگه بازم نصف نصف به نام هر دومون میزنیم این یعنی همسرم درک کرده من چند سال پیش همه چیزمو باهاش شریک شدم حالا نوبت اونه که با من شریک بشه شما هم اگه انقد درست خوب بوده ای کاش زودتر به فکر میفتادی امتحان میدادی الان هم دیر نشده آزمون های استخدامی الان سن بالا هم میخوان همسر من سالی که امتحان داد 37 سالش بود البته با مدرک دکتری ولی با مدرک فوق لیسانس تا 40 سال هم قبول میکنن به فکرش باش .....اما عزیزم قبول کن مادرتون خوب حرفی نزدن چون صحبت وظیفه بوده و یهو مادرتون در جواب گفتن خوب دختر منم شاغله در واقع اینطوری برداشت میشه که همسرتون وظیفه شه من هم اگه کسی بهم بگه کارهای خونه وظیفته با اینکه یه جورایی هم کار های خونه بیشتر به زن مربوط میشه اما ناراحت میشم

نه اشتباه کردم الان دیدم اما درباره مامانت و حرف شوهرت مخاطبم شما بودی بخدا لحظه ای پشت مادرت رو خال ...

اره منم پشت مادرمو خالي نكردم نميدونم چرا اينقدر حساسه رو حرفاي مامانم . 

واي چقدر خنديدم خيلي خوب بود دمت گرم

والا آخه هم از استراحت و آسایشت بزن پول بیار خونه هم این حرفو بزنه مطمنم از سوختگیش اینجور گفته

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
من معتقدم توی زندگی مشترک همه چیز باید مشترک باشه من بعد از ازدواج پول نقد داشتم یه خونه و ماشین خری ...

خداروشكر عزيزم ك با شوهرتون حالتون خوبه . انشالله هميشه موفق باشين . منم حتما پيگير ميشم چون خيلي علاقه دارم شاد ي جاي خوب استخدام شدم