2777
2789

من همیشع ارایش دارم مثلا تو خونه با ارایش میگردم موقع خواب و نماز فقط پاک میکنم

عادتمه

کمتر کسی منو بدون ارایش دیده

کیا اینطورین؟

ارایشتون در چ حده؟مثلا شامل چیا میشع؟

دیگرتنها،گریه حالم رامیداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من😶خط چشم و ابرومو میکشم و ریمل 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

مجلسای ترحیم و تعذیه چیکار مبکنی 

با ارایش میری؟

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
مجلسای ترحیم و تعذیه چیکار مبکنی  با ارایش میری؟

بچت چیه؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
بچت چیه؟

هنوز معلوم نشده 🙃

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
برای امضات دعا کردم ن اینجور ۹اها زیاد نمیرم ولی وقتی میرم ارایش سنگین میکنم کم میکنم 

تو خودت چی میزنی؟

وای چطوری تحمل میکنی ارایشو؟من مهمونی هم کم ارایش میکنم چ برسه تو خونه،حس میکنم یچیزی اضافی رو صورتم ...

من حس میکنم بدون ارایش یچی کم رو صورتم نیست😁

دیگرتنها،گریه حالم رامیداند.